37

Анонимен

преди 3 години

До АктивистНе знам ти герберастко ***,как може да коментираш.Това,което ние и нашите бащи създадохме още го крадете ,некадърници.Толкова ограбена и съсипана не е била никога България.

36

НЕЗНАМ

преди 3 години

До АктивистГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ

35

ааа

преди 3 години

Най-вероятно клептоманка.Една позната ходи по магазините за дрехи втора употреба и краде от там.И то краде дрехи, които струват по 2-3лв.Както се досещате не го прави, защото няма пари, а просто защото и харесва тръпката.

34

без камери

преди 3 години

Никой не видя кой открадна пловдивския панаир и техноимпекс.

33

Мяу

преди 3 години

Е какво толкова е откраднато бе ***, средно в БГ са откраднати милиони от правителството +една кутия бисквити. Важен е принципът:За милиони няма закони, за кокошка, няма прошка!

32

Активист

преди 3 години

Тази е активист на БСП - всички са обременени още от времето на шумкарите - тогава само с това са се занимавали другарите мързеливи комунисти - крадяли са от кошари, стопанства, частни домове... !!! Това е в кръвта им !

31

Анонимен

преди 3 години

поредната членка на комунистите

30

Анонимен

преди 3 години

А кой е дказал, че не са монтаж?

29

Анонимен

преди 3 години

Кое е накачественото на ГЕРБ? Това че умишлено къртите плочките Графа и всеки път даваме пари да се покрият шетите

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЖената краде! И то постоянно - това само говори, че е крадла и никой не е длъжен да плаща вместо нея. Ако има нужда от помощ-има начин как да я намери, но краде от други хора- това вече е гадно.

27

Анонимен

преди 3 години

До аз съм 27Я стига глупости. Ти за метаданни на снимките чувал ли си. Нали дадоха за експертиза и казаха, че са истински. Дори не го оспориха това от ГЕРБ. Я ми кажи кой е доказал, че са монтаж.

26

Анонимен

преди 3 години

Ами хванете я и и счупете ръчичките - правосъдие иначе няма да видите.

25

Анонимен

преди 3 години

Те и шумкарите крадяха кашкавал от мандрите, похвала ли заслужават?

24

Бай Баяни

преди 3 години

Относно "бабикяновите медии", които отровиха форумите в анти-герб кампанията, нямам думи. Лъжа,след лъжа и повтаряне като папагали на лъжите с цел да мътят мозъците на хората.

23

Анонимен

преди 3 години

Жената краде ХРАНА! Това какво ви говори? Вече и до там ли стигнахме, да съдим хората принудени да крадат за да оцелеят! Сега остава и в затвора да я вкарате заради малко бисквити....

22

аз съм № 27

преди 3 години

Лъгаха и, че дете било плачело до арестуван баща пред президентството. Оказа се, че фотографката е дребна на ръст и са използвали кадъра за FAKE .След това пуснаха снимки от руски протест с плачещи деца и арестувани хора - отново излъгаха. Хората ги намериха в Гугъл при търсене по изображенията. Кражби на килограм и елементарна намеса с програма за изображения. Скалъпено и съшито с бели конци.Дори един компромат не могат да изфабрикуват.Толкова са некадърни. Сега троловете им спамят навсякъде.:D

21

Биволъ

преди 3 години

До Волъ.А бе ти с акъла ли си. От снимка на пари можеш ли да докажеш колко са и дали са ксерокопия и празни кукли, на кого са, кой ги е поставил в чекмеджето, кога и в колко часът. Такъв *** като теб просто няма.

20

Киро

преди 3 години

Конкретно, моля, с имена.

19

Киро

преди 3 години

Понеже повечето са заети само с плювни, дай да махаме, дай да чупим и малкото, което имаме - ето, вместо да си дрънкате това, хайде, предложете вашето виждане кой да управлява, за да вървим по-бързо напред?

18

Анонимен

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената,където УЖ снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя женапилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD