25

Анонимен

преди 3 години

Зависи от гледната точка, ако е буквално киното никога не е било по-скъпо.

24

Анонимен

преди 3 години

От друга страна - има Марвел, има и безкрайно количество независими продукции, някои от които са много добри. Това че не се дават в кината - не е добре, защото тези филми не са безплатни. А от пиратското гледане,колкото и да радва хора като мен, продуцнетите и актьорите не печелят нищо. Така че по-скоро трябва да се работи върху успешното разпространение на независими филми, така че да достигнат до ценителите за които са предназначени и да генерират някакви печалби.

23

полковник Колев

преди 3 години

Колкото повече режисьори и артисти евреи,толкова по лоши и некачествени филми...

22

Анонимен

преди 3 години

"Ами откак във филмите за робин худ има черни и за дядо мраз..."Историята с мавъра, дошъл с Робин Худ след Кръстоносните походи е напълно уместна. Още във версията с Кевин Костнър участва Морган Фрийман

21

Анонимен

преди 3 години

Този е основен двигател в разпада на морала в обществото!При една справедлива система, той щеше да бъде изправен до стената с вързани очи или да виси на някое дърво за назидание!

20

РЕПТИЛ

преди 3 години

Напълно съм съгласен, обаче не разбирам защо Скорсезесе мисли за нещо повече от останалите. На мен също миомръзнаха филмите за душевните терзания на мафиотите,които както 19 споменава хем убиват за да имат по-лекживот, хем изпитват мъка по това. Еми, тези неща са описанив други Книги хилядолетия преди това - всеки избира на когода служи и дали това ще бъде дявола.Холивуд е бил винаги пропаганда на американския начин на живот,а филмите на Скорсезе макар и по-качествени са снобарски.

19

Анонимен

преди 3 години

Войнстваяите либерали унищожават всички, в това число и киното. Либерализмът е рак, ама късно ще го разберете. Диктат на малцинствата, цензура и културен марксизъм. Скоро спълна сила и в България - все пак грантовете са подновени и розовите ще влязат в парламента. Нямам нищо против всякакви пеперуди - инан против диктата и терора им.

18

Анонимен

преди 3 години

Вярно е..

17

Анонимен

преди 3 години

Киното винаги е било помия! Филмите още от самото началото са започнал ида ги използват за пропаганда и промиване на мозъците на населението.Телевизията и музиката са същата работа.Всичко това са части от матрицата. Елементи и инструменти за контрол. Манипулират вашата операционна система и инсталират вируси с които ви контролират! Чрез телевизията киното и музиката налагат стандарти, модни тенденции и определени начини на мислене и поведение. Младите са най уязвими и попиват всичко.

16

1234

преди 3 години

Ами откак във филмите за робин худ има черни и за дядо мраз...

15

1234

преди 3 години

Като всяко изкуство има начало ренесанс и край. Темите се изчерпаха следващото кино е матрица по избран сценарии с чип в главата.

14

Анонимен

преди 3 години

До 1Тя политиката се меси в киното, не киното в политиката.

13

Анонимен

преди 3 години

И нито дума за задължителните квоти за ***, транс, гей, азиатзи, африканци, марсианци и т.н. Нищо съществено по въпроса за киното не казва, ак тези квоти не му правят никакво впечатление.

12

До 8

преди 3 години

Вярно! Крайно време е да се напише и заснеме филм за дълбоко комплексирани вкиснали расисти, живеещи в мухлясали жилища, чиято "правилна" сексуалност се изразява в мастурбиране пред мониторите гледайки ХЕТЕРО-СЕКС, развили низки условни рефлекси само при споменаването на думите индивидуалност и творчество... Проблемът е, че сте безкрайно скучни, еднообразни като керемиди по покрив. Ти би ли гледал филм за керемида, която е положена до други керемиди!

11

аз-ът

преди 3 години

не бе дядка, одъртяваш просто и ставаш кисел.

10

НималсSS

преди 3 години

Вярно е ! Самата истина !!

9

Наблюдател

преди 3 години

От както приеха закон в щатите да има 30% цветнокожи във филмите и хора с обратна ориентация и да лансират подобни неща е напълно нормално филмите да са пълна боза!!!За българските филми да гледаме едни и същи дечица на евреите също не е нормално !!!да се радваме на родния ефир завладян от непоклатими арменци сме направо в цъфтежа на хамерикансдката демокрация До Кога ?

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Вече не се квалифицираш за оскари, ако не зачеркнеш няколко кутийки, който са:- От състава да има поне 50% представители чернтие, латиносите и азиатците. Ако са само черни, може и без други, дори и бели.- Да има поне 2 главни персонажа с алтернативна сексуалност и поне 10% от работелите по филам, да са с алтернативна сексуалност.- Да бъдат дискутирани важни теми за религиозна, полова и етническа принадлежност.

7

ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен със Скорсезе,един от най добрите режисьори на света

6

Анонимен

преди 3 години

Tочно. Стана като онлайн журналистиката. Не е важно качеството, а количестовто на съдържанието. Колкото повече, толкова повече!