30

БАЧКАТОР

преди 3 години

Съветвам всички собственици на стари коли да гласуват за Бойко Борисов, за да може човека със закон да ви забрани да се возите из центровете на областните градове.

29

Анонимен

преди 3 години

60%, 30%, ... да де, ама от отоплението тези 60% се концентрират в малко дни, а 30% на транспортния поток са равномерно разпределени през цялата година. С други думи в студените дни на зимата от отоплението е над 85%, а на транспорта е под 8%.

28

Анонимен

преди 3 години

Какво значи стари?Ако е на газ не замърсява нищо,че е стара.А има и стари ретро,но с двигател от Тесла на ток.Пак ще има изгорели заради криворазбрана цел и стремеж за събиране на глоби!

27

Анонимен

преди 3 години

До Абе хораПравилно. Дори очаквам да има стикери за тях, както казаха че ще има де. Моята е на 21 години, Лично аз я купих от първи собственик отвън. Дизел е, но 11 години я кара майка ми. Аз вече 4 я карам. Няма да пуши, няма нищо. В нормите са й вредните емисии. То и аз толкова я карам де - до работа и обратно.А кви печки има по улиците... тях трябва да забранят а не старите коли като цяло :) И моята е стара, спор няма, но само на години. Двигателя е на 302 000 км.

26

Абе хора

преди 3 години

Не е важно колко е стар един автомобил, а колко вредни газове отделя !

25

У

преди 3 години

Безсмислено упражнение, но явно така трябва! Ефектът ще е нулев за въздуха, но туристите ще гледат по-нови Жипкии. В Пловдив и София човек може да не влезе в центъра с години, а да го заобиколи..кофти е само ако работа там. Обаче във Варна нямам идея как може да се ограничи, след като няма втори мост и всички румънци са принудени да минат покрай катедралата. Няма друг вариант освен да карат по междуселските и да се губят около Провадия.

24

Анонимен

преди 3 години

Щом печките на твърдо гориво не замърсяват въздуха защо тогава лятото няма отчетени замърсявания с ФПЧ? А движението на МПС е още по голямо?Хайде да не казваме на черното бяло а !

23

Анонимен

преди 3 години

Първо пробват в Пловдив, щото в София не знам как ще стане... да няма като при ТОЛ-а разни отрязани стълбове с камери? :)

22

Анонимен

преди 3 години

А новите и вече изпушили може ли?Преди време имаше "престижни" реклами за употребявани "мениджърски" автомобили. Бря!Разбирай юркани от млади меринджеи,дето нито горивото плащат, нито поддръжката, нито пък им дреме за колата. Моите по-малко димят от разни нови избушеняци. Като ме пратите на сервиз, щото колата ми не била нова и изляза с резултата,ще отворите работа на съдилищата, зер си нямат друга.

21

шофер

преди 3 години

А Синята зона /2.50 на час/, с какво ще я пълните ...ще намерите ли толкова нови коли?

20

майната им

преди 3 години

А какво правим с автобусите тип щъркел, които вече са Евро 0?Първо трябва правилно да се определя евро категорията, още на прегледите, сред това да има алтернатива за предвижване, т.е. градски транспорт, а не както е сега да ся виси по 30+ минути на спирка и едва тогава ограничения.Поредната пародия!

19

20лв.

преди 3 години

Забранено за стари автомобили в стария Пловдив.Уникални ***. Забранете стария Пловдив, защото е стар.

18

мишо бирочето

преди 3 години

не разбрахте ли че *** на европейските братя се гори по тецовете бе. това че колите цапат, цапат ама проблемите половината хора ги няма в държавата. бабите дедките повечето нямат автомобили.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12поредния заблуден че печките замърсили въздуха, а инае не вижда че броя на автомобилите се е увеличил стотици пъти навсякъде, в едно четиричленно семейство и четиримата имат коли

16

Анонимен

преди 3 години

Мутрите от ГЕРБ не спят, мутрите действат, мутрите мислят как да изпразнят вашите джобове и да напълнят пеликанските си гуши с кинти!

15

Анонимен

преди 3 години

що не забраните старите къщи в пловдив

14

Анонимен

преди 3 години

Лъжете за емисиите!

13

Анонимен

преди 3 години

Това се казва насилствена продажба на нови автомобили,но не вички хора имат добро заплащане, такава врътка имаше и с кметовете по места, като искат да си продават новите МПС, да сключат сделка с правителството за нови линейки например или нещо полезно,а не да тероризират гражданите

12

не че нещо

преди 3 години

Когато някой не знае какво да прави,а много му се ще,започва да върши глупости!

11

Анонимен

преди 3 години

Мръсният въздух е в следствие от отоплението на твърдо гориво, не от ауспуха на голфа.