64

Страхлив

преди 3 години

Ние, от сектата "Свидетели на COVID-19 от последните дни", организираме молебен къв Светия ВИРУС! Ще присъстват пастор Мутафчийски, пастор Кунчев и пастор НаДеница ТреСачева.

63

Счетоводителя

преди 3 години

Земята е плоска и вирус нема ! Бил Гейтс иска да сложи чип на баба Пено от село Чепръчане Вервайте ми !

62

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости

61

АНОНИМЕН

преди 3 години

ВЕЧЕ И АЗ НЕ ЗНАМ ИМА ЛИ ВИРУС ИЛИ НЯМА . ПО-СКЛОННА СЪМ ДА ВЯРВАМ,ЧЕ ИМА . ДАНО ДА НЯМА!!! НО С ТЕЗИ ДАННИ ЗА СТРАНАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА ...... НЕ ПОМНЯ ТОЧНИЯ БРОЙ ЗА ВСЕКИ ДЕН НО ДОЛУ ГОРЕ СЕ ДВИЖЕШЕ ТАКА : НАД 900, НАД 1100, НАД 1200 ,НАД 300, НАД 150 . ДНЕС - НАД 1000. МОЖЕ ДА ИМАМ И ГРЕШКА..... АКО СЕ НАЧЕРТАЕ ЕДНА ПАРАБОЛА ТЯ ЩЕ БЪДЕ УЖАСНА : СКОК-СПАД,СКОК -СПАД .... ДАНО ДА НЕ СА ОТ ПОЛИТИЧЕСКО ЕСТЕСТВО!!!

60

БОКО

преди 3 години

САААМО ГЕРБ! САААМО ГЕРБ!

59

Анонимен

преди 3 години

До До 25Стресна ли се ***, naaka ли се? Сори браток, *** не ми е трицифрена заплатката щот няма нужда да бачкам, не като теб за 5 левчета за коментар (да, знам ви тарифите).Ти обаче си от простичките та може и да не ти дават повече от лев-два. Тва обяснява злобата. Много сте ми jalki троловете, ама твоите колеги поне имат малко мозък да не им пука кой какво пише за тях.Комплексарче ми се видиш...

58

До 86

преди 3 години

Защо ли те държи шефа ти на работа, след като имаш празно между ушите?

57

Анонимен

преди 3 години

На работа шефът изисква да се работи всеки ден от понеделник до петък. Пък този вирус работи главно във вторник.

56

Зоро

преди 3 години

Скоро ще настигнем Запада.Като настъпваме мотиката втори път благодарение на негово величество.

55

Гас Мечогас

преди 3 години

ЯШЪ БЕ ФОНЧООООО!

54

Анонимен

преди 3 години

Convid-19

53

Реалист

преди 3 години

Досега само около 3,5% от хората в България изкараха вируса или са предпазени с ваксиниране с двете дози. С тези темпове никога няма да стигнем до 70% предпазени. Сега започнаха да се заразяват за втори път и го изкарват по-тежко.

52

Анонимен

преди 3 години

ЕДНОПОЛОВИЯ БРАК МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС

51

Фончо 4

преди 3 години

Аз вярвам само на Фончо! Фончо е най-успешния премиер, който България е имала!

50

Клоунски Свят

преди 3 години

До Пропаднало МетроТака може да каже такъв който не се е сблъсквал с това "вирусче" - тоест егоистичен тапет.Да има финансов геноцид та дано на бай ти *** му дойде текнувалото че не всичко е тарикатлък и надиграване, пък и дано да се излезе по тез улици на истински и качествен протест - бай ти *** не си мърда дирника докато не му бръкнеш у джебо - га свършат парите за рикия и кабеларка (че ако нема Ми.Не.Та Пайнер на кво ше плющи чекорки/дибелата жина)

49

Куш Гриби

преди 3 години

__,,...няМА ВИРОс...,,__

48

Анонимен

преди 3 години

Обикновено около 1/4 от починалите от Ковид-19 са на възраст над 75 години. Лошото е, че все повече по-млади хора започнаха да умират.

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГибралтар е географска територия, която е част от 2 държави.Как така "в Гибралтар са тествани най-много хора в света" ве?

46

Анонимен

преди 3 години

В Гибралтар, където са с най-много тестове на човек от населението е света - 5148 теста на 1000 човека население, заразилите се са 12,5%, а някои си въобразяват, че в България заразилите се са 70-80%.

45

Списъка къде

преди 3 години

С нетърпение всеки ден следя списъка с умрели пенсионери млади здрави и прави старци обявени за жертви на Ковида