93

Анонимен

преди 3 години

Вчерашни пичлемета, които са били в Ташкент, когато са се произвеждали тези коли, нямат право да коментират автомобили, които са издържали проверката на времето От позицията на какво??? На 20г. БМВ-та които са си купили за 1000лв. с парите на тате и вече си мислят, че могат да дават"компетентно"мнение, смях !

92

Анонимен

преди 3 години

До пфу!За ти пфу на муцуната...семпла!Едно време от влака от Москва слизаха изгърбени от тежест ганьоиди! Мъкнеха от там всичко, щото тук даже куклите бяха от картонени пресовки, с ръчно рисувани лица и телца, пълнени с парцали и дреб! Ама забравихте, неандер-талци какво бяхте! Не че сега сте друго! По едно време живнахме, за да пропаднем най-ниско!

91

Анонимен

преди 3 години

Пак някакъв засранец ми е изтрил покта! Защо бе, бастардче, някой можеше да прочете нещо умно!

90

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези глупости? Кой го интересуват тези трошки, които за щастие вече не се срещат по пътищата. Глуповат превод на безмислени статии.

89

Ханонимен

преди 3 години

Русиаморкините де са бре? Или само когато темата е за путин или за режима му тогава им се нарежда да тролят

88

Анонимен

преди 3 години

Тази кола на снимката е Купе Фиат с двигател на Рени. Ама иначе е ВАЗ в Съветската ***.

87

Анонимен

преди 3 години

България просякинята на Европа с двойна минимална заплата на великата Русия.Затова и децата на гнусните русофили са на запад, а не в Русия.

86

Русомраз

преди 3 години

Koкошарници на колела, това са руските автомобили...

85

1

преди 3 години

Това ми беше първата кола. За лада вървеше яко де.

84

Анонимен

преди 3 години

До SHEFA-ей евала вярно е.следя ти постовете и немога да те хвана.пишеш само истината.нека пълнят панталоните тези дето те плюят.пр.да допълня петиците и седмиците са с тънката ламарина.докато жигулито е с 1.2мм.

83

пфу!

преди 3 години

То да беше нещо хубаво, пък то руско.

82

Анонимен

преди 3 години

До българин 82Които са бълвали най-страшните изтребители в света1 Спитфайерите и Харикейните са обръщали веднага назад, като чуели за тях! И Лайтнингите също! И като си помислиш, че сме го постигали, благодарение на изумителния ни технически гений, със шперплат и зебло от чували! А моторите им - дело на ръцете на майстор Киро от Божурище!

81

SHEFA

преди 3 години

РУСИЯ ПРАВИ ВСИЧКО -ДА Е НАДЕЖДНО-ДА СЕ ПОТДЪРЖА ЛЕСНО-И ДА Е ЕВТИНО.-ПРЕДИ 50 Г-В РУСИЯ СЕ ГУБЯТ В ИКОНОМИКАТА 100 000 000 ДОЛ.-ЩОТО ХОРАТА НЯМАТ ВЯРА НА БАНКИТЕ И ДЪРЖИ ПАРАТА В ДЮШЕЦИТЕ.-КАК ДА ИМ ГИ ВЗЕМАТ?-ПРЕЗ 1971 Г ИЗЛИЗА ВАЗ -ЖИГУЛИ-ЕВТИН АВТОМОБИЛ И НАДЕЖДЕН.-ТА ТЕ ТАКА ПАРИТЕ ИЗЛЯЗАХА НА ПАЗАРА.

80

Анонимен

преди 3 години

Ладата си беше без грешка, но за съжаление Лада карах само на шофьорския курс и после взех друга кола, защото другите се купуваха веднага при първата доставка, а за Лада се чакаше 1-2 години. Дефицитна беше, но имах куп съседи, които си накупиха Лади, вкл. и този модел. На запад дефицита го скриваха като вдигаха цената до степен, при която достатъчно купувачи отпадаха, а то и сега си е така.

79

Niki13

преди 3 години

До Анонимен 78защо сравняваш Северна Корвя и говориш глупости, даже и те произеждат коли, за разлика от нас, а защо не говориш за Виетнам и Китай , ако СК е някъде около нас, почти я стигнахме като пуснахме метрото, то другите 2 държава са мнооооого по напред от нас

78

Niki13

преди 3 години

Вярно ли, основната тена на оществото е лада на 45 години това е че опасно да стъпваш по шахтите, това че има струтища в цялата държава не е проблемважно е за някаква си лада какви зяблуди е имало някога си Вие сте нещо съвсем сте объркали фокуса

77

Анонимен

преди 3 години

Истинска кола за истински мъже.

76

Анонимен

преди 3 години

България - просякинята на Европа.

75

Анонимен

преди 3 години

До българинИ две фабрики за орбитални станции.

74

Анонимен

преди 3 години

Десетки българи задържани за престъпна схема с цел просия във Франция.