114

Комбайнер

преди 3 години

От 12 години бачкам на нивата като комбайнер в България (да уточня)Не съм се ваксинирал и маска не съм слагал от декември 2019-а..Няма и да сложа...Няма и да се ваксинирам...

113

Лекар

преди 3 години

Уточнявам,че съм личен лекар в Испания.Един от първите съм може би в Европа,дето предвидих,че ще се случи тая пандемия и почнах да нося маска още през декември 2019г.Понеже обслужвахме пенсионери в хотели,а те основно разпрострахиха по късно вирусът в Испания.Работя от тогаз до сега всеки ден по 8 часа без отпуски и без да съм отсъствал и един ден по болест.Ваксинирах се с Пфайзер преди една седмица.Лека болка на следващия ден на мястото на убождането.Нито се усеща убождането,нито друга реакция.

112

Курти

преди 3 години

Глеам тука ногу разбирачи... Та ако мое некой светнат да напише в Ухан към вчерашната дата колцина се се гътнали от Ковидчо от началото на годината?!? Нещо се за мълча май май...

111

Радо

преди 3 години

Да ще циркулира докато господарите спрат да пръскат хората с вируса. А иначе печалбите в милиарди на корпорациите с ваксини ще се подновяват на всеки 6 м.

110

Живко

преди 3 години

Болезнено, но факт, лудостта на световния псевдоелит няма край! Как пък до сега, при наличието на толкова много грипове и грипчета, никой не се сети да ни задължи да носиме маска от люлката та до гроба!? А скапаните ваксини да си заврат, знаят къде!

109

Анонимен

преди 3 години

Как ги измислят тези глупости.Една година се манипулира и подчинява човечеството.В Любовта няма вируси.Живейте влюбов.В положителна енергия.

108

Анонимен

преди 3 години

До 112Ходи да си пиеш хапчетата.

107

Анонимен

преди 3 години

100 години най-малко и единственото спасение е дистанционно хората ще работят. Офиси, ВУЗ, парламенти хотели ще бъдат съборени.

106

Анонимен

преди 3 години

Ковида се използва за параван да се въведе нов ред,новото нормално,с Ковид искат тотален контрол над хората.Не се усетихте как лекичко се пробутват мантрите свиквайте,забравете за стария живот,паспорти ,пропусквателни режими...мислете с главите си !!!

105

ТОЧНО

преди 3 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАКСИНИТЕ ВИРУСЪТ МУТИРА УСКОРЕНО, ЗАЩОТО НЕ ДРЕМЕ, АМИ СЕ ПРИСПОСОБЯВА!!! НЯКОЙ ДА КАЖЕ НА БИЛ ГЕЙТС, ЧЕ МЕДИЦИНАТА НЕ Е АРИТМЕТИКА.

104

До др Акула

преди 3 години

То трябва някой да е хептен т.ъп и хал хабер да няма от медицина, че да си въобразява с ваксина да спасява човечеството...ами ставаше въпрос за едни милиарди, милиарди... още повече, че лечение за ковид има. АЛЧНОСТТА ЩЕ ПОГУБИ ТОЗИ БЕЗУМЕН СВЯТ.

103

Др. Акула

преди 3 години

Даааа в Израел направо изкривиха времето и пространството с магическата псевдоваксна. Преди масовото ваксиниране, имаха под 1000 нови случая на ден, сега имат трайно по над 5000, и не слиза. И взеха да се чешат и да се чудят. Оня ден имаше статийка, че вероятно "нямало да достигнат" масов имунитет. Сега децата им били виновни. Накрая и тях ще набодат, и ще се разбере, че са виновни неработещите псевдоваксини срещу мутираш РНК вирус. Както беше ясно от миналалата година по това време.

102

НЕКА БЪДЕ ТАКА

преди 3 години

Да си циркулира, щъка както и нови други вирусчета. Нека да дойде и да се появи нова супер бактерия, не може само вируси трябва разнообразие. Хората да спазват строга хигиена, да не правят повече секс, само в лабораторни условия да се създава ново поколение хора. Светът ще се прочисти и ще процъфтява с разумен брой население и с помощта на евгениката само качествени хора генетично селектирани живеещи във високо технологични комплекси.

101

Праведен

преди 3 години

А, защо не и столетия....!

100

Анонимен

преди 3 години

Ще циркулира само в главите на лоботомираните.

99

Анонимен

преди 3 години

Ковид ще циркулира докато на хората не им писне да слушат глупости по цял ден от знайни и незнайни епидемиолози, професори..... Тогава ковид ще изчезне толкова бързо че на тия чак няма да им се вярва.

98

Д-р Снагълс

преди 3 години

До Лекар, 98Колега, моля малко по-сериозно. Точно т.нср. Ковид има много повече общо с Грипа отколкото с Туберколозата! ;)И грипа никъде не е изчезвал,просто сега на всичко казват Ковид.

97

Анонимен

преди 3 години

Лекотата, с която се разпространява коронавирусът-------- Странна лекота, при положение, че за една година, в страната с най-лабави мерки, страшният вирус е стигнал по официални данни едва до около 3-4% от хората. Мисля, че вече лъсна цялата лъжа, а и финтовете на такива като Борисов, Кралев, Дариткова и Нинова, дето се преструваха на болни.

96

Щирлиц

преди 3 години

Само няколко десетилетия?Няма да смогнете с отровителската кампания...

95

Анонимен

преди 3 години

Аман от тия гробовни тъпотии. То и сифилис има, и трипер има, както и всякакви такива има откакто свят светува, но хората правят секс, нали? Сега какво ще спрем да живеем ли? Ще спрем да пътуваме? Да се виждаме с хора? Как може, да говорим за вирус и да няма нито един вирусолог в тия "органи за управление" на пандемията? Това не е ли странно? А замислете се малко преди да чертаете новите реалности в живота.