39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Пред "за да" се слага запетая!! Специалист по правописа български!!

38

Анонимен

преди 3 години

Абе ***, това за рубриката Миш-маш ли е?

37

и на снимката

преди 3 години

какво да видят!!! Шейха принц увеличл снимката и видят космическа станция с надписа с някакъ странен надпис 'СССР', а до него подскачали две човечета в скафандри, адното държало сърп а другото чук. Арабинът стигнал до извода, че на Марс хората отдавна сеят жито и се чудел защо в арабия житото не хваща, но си рекъл само при комунизма може да стане това чудо и започнал да чете Капиталът от Карл Маркс.Вечна дружба с арабските шейхове и руските олигарси!

36

БАСКИЯ може!

преди 3 години

Браво баски, изпратихте своята АраБАСКА сонда на марс. Арабите да се зачерват от яд и завист

35

такаааа.....

преди 3 години

Какви сонди,какви пет лева бе хора,вземете се осъзнайте,няма нищо такова,никога не е имало такива неща в космическото пространство няма и да има,правят хората на ***,всичко което правят е заради присвояване на пари и подтискане на обществата да мирясват и изпълняват техните желания. Бъдете живи и здрави и късмет на всички.

34

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоМани не споменавай тиквата, че току виж започнал да асфалтира Млечния път.

33

Менто

преди 3 години

Иш алах, вай чаршаф.!.

32

ПроСоТо

преди 3 години

До Анониментака е,стандарта им е от петрола...Но виж за какво използваха тоя петрол!-За да си осигурят въпросния стандарт...Представи си,ако шейховете им беха като наша Тиква, къде щяха да отидат приходите от петрола!..па и друго:-Ракетата им била построена в Щатите..Е,и какво?..Тя е построена от ЯПОНЦИ,германци,французи,руснаци,китайци,сигурно има и некой и друг арабин..,работещи там.Изобщо "Произведено в Америка" НЕ означава "Произведено ОТ американци"!

31

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да не ти пука за да не ползваш проверка на правописа, като пишеш, и да се излагаш пред хиляди хора? Това е порно медия.

30

До Фин

преди 3 години

Ставаш смешен. Потъваш под марсианското морско равнище. Живи и здрави!

29

Анонимен

преди 3 години

Баси! До там ли стигнаха със сондирането!? Скоро петрол от Марс

28

Анонимен

преди 3 години

А къде живеят арабасите?

27

фин

преди 3 години

Снимката е направена от височина от 24 700 километра и 0 метра са онова предното, което е прието за 0 метра не от мен

26

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоНа арабите стандарта им е от петрола всичко което е построено, е проектирано от чужди специалисти не от чаршафите само парите са техни, все още.

25

ПроСоТо

преди 3 години

абе Алла-Малла,но арабите отдавна не са познатите ни "прости камилари",разкарващи керваните си из пустинята..Не съм ходил в нито една арабска държава,предполагам и огромното мнозинство от вас не са,но това,което виждам като клипове в Ютуб за тях,просто ме втрещява."Космически стандарт" на живот!!..И интересно:-Падането по пет пъти на ден в/у килимчето,явно не им пречи..

24

ето

преди 3 години

оригиналната снинка:https://cosmos.1.bg/snimki/al-amal/2021-al-amal-first-mars-photo.jpgмалко подробности:"построената в Колорадо, САЩ, и собственост на ОАЕ роботизирана експедиция "Ал-Амал" има за основна задача да изучава атмосферата на Марс"

23

До Фин

преди 3 години

И какво разбра от това? Има или няма, и кое е правилно да се каже: Снимка направена на височина от 24700км над марсианската повърхност или 2: Снимка направена от еди кво си налягане си и температура? Според теб кое е правилното?

22

Анонимен

преди 3 години

Арабска друг път това, че те са дали парите не ги прави член на клуба на космическите държави.

21

Анонимен

преди 3 години

Арабите пък какво търсят там, може би Алах?! Вероятно първото нещо което биха изградили на Марс ако стъпят там е джамия.

20

фин

преди 3 години

Тъй като Марс няма морета и океани, дефиниращи морското равнище, както на Земята, за височина 0 m се приема равнището, отговарящо на налягане от 610,5 (0,6% от налягането на земното морско равнище) при температура от 273,16