103

Nik

преди 3 години

Този Лукашенко показва още веднъж че минимум диктатор с дименсия параноид,бил съм В Минск командировки и мисля че тези интелигентни хора не заслужават такъв диктатор кръволог ,но няма какво да правят,Дано час по скоро да се освободят

102

Мяу

преди 3 години

Нашият чекмеджето е същият в БГ.

101

Мяу

преди 3 години

Има ли държава, има и подслушване. Твойта тайна полиция какво прави?

100

Анонимен

преди 3 години

Прав е Лукашенко!Ако се разрови човек, такова слухтене и дебнене идва от USA гигантите, което е извън възможностите на нормалния човек да го разбере.Но като се има в предвид, че САЩ е сатрапска държава, в която постоянно се подслушва, дебне и ограничава цялото население, не ме изненадва.

99

Някой

преди 3 години

Мда, който чака чипиране чрез имунизация - Има много да чака. Отдавна са ни чипирали с тия играчки, и ние дори сме си платили юнашката за това. Аз лично мога без смартфон, но за младото поколение дори 1 ден без смартфон е немислимо изтезание.

98

Анонимен

преди 3 години

До УчуденАз нямах нищо против ЮКоря да си направят собствена ОС. Дори я имат Самсунг. Но ги натириха и клекнаха. Не ми пука дали от там ще ме следят. Там комунизма няма как да припари и след 100 години. Както броди сега пак и в ЕС и дори САЩ

97

Учуден

преди 3 години

Прав е за това. Но не само при Айфоните е, така но и при всички смартфони. Кучето е заровено в операционната система най-вече. А те всичките са на Епъл, Гугъл и Уиндоус. А при аповете, които вършат подобна работа, най-напред са китайците. Няма мърдане. Тия с бутоните са най-сигурни защото могат да се проследяват само от клетките. Сега с 5джи където клетките са по-нагъсто проследяването ще е по-акуратно. Но само местните могат да го правят. Но пък кой може вече без сматфона на оруел?

96

Анонимен

преди 3 години

До тулупчеТе другарите си знаят работата. Режимите на Злото работят един за друг.

95

Анонимен

преди 3 години

До МихалиДобре, че си нямаш идея за какво говориш.

94

Анонимен

преди 3 години

Ако говори глупости на телефона, веднаха мобилния оператор ще го докладва. В противен случай нищо не може да хванат даже и с вируси. Най-много което могат да получат е паролата или какви сайтове посещава и така ще се издаде също. Но без интернет шанса е почти 0. Вероятно това е казал Лукашенко а не за бутоните. По GPS няма начин защото в града са милиони телефони, а и може да ги заблуди като го остави на друго място.

93

Михали

преди 3 години

Беларусия е единствената страна, която направи след разпада на СССР минимални промени. КГБ си е КГБ, милицията си е милиция ,а не полиция. Запазиха държавността в/у всички значими отрасли в икономиката,машиностроителните,тракторните. Безплатното здравеопазване,ниските цени на транспорта,храните и стоките от първа необходимост.Има частна собственост,има и по-богати хора, но да сте чували за беларуски олигарси и милиардери? Една спокойна държава, която дразни запада.

92

тулупче

преди 3 години

Не съм фен или потребител на Апъл но със сигурност мога да кажа че Айфон е имат най-добрата политика за личните ви данни отколкото всички останали. Най-лошите са китайските марки които са пряко свързани с китайската комунистическа партия. Така че този пич не знае за какво говори, чиста пропаганда.

91

Анонимен

преди 3 години

Йотафон се продаваше тука преди 2-3 години. Не знам дали някой си купи. Доволно стара карантия вътре, защото моделите излизат бавно. Иначе отзад има втори екран за четене на книги. Средна цена. Събира се в Китай.

90

Анонимен

преди 3 години

Бил съм в Прибалтика преди години.Там се научих, че в магазин не трява да се обръщаш на руски.Не само няма да те обслужат ами направо ти говорят нещо на техен си език ама не много възпитано.А стандарта им още тогава беше много по-висок от руския.

89

Дали

преди 3 години

диктатора на Беларус е по-противен или Фигурантът

88

Учудване

преди 3 години

Дали тоя диктатор е по-противен или наш ***.

87

Най- добрият

преди 3 години

мобилен телефон -Yota phone - маде ин Рассия.Това е както Ладата сред автомобилния свят. - най- здравият телефон, зпуснеш го на пода и кърти теракот

86

православен патриот

преди 3 години

Само така !!! Продължавай да мачкаш фашистите , Саша !!!!

85

Анонимен

преди 3 години

Прибалтийските е обобщено.Естония, например, отдавна има добър стандарт и направо НЕ си мизерстват.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Не разбирам руски, може ли да пишеш на български?