53

xaxsas

преди 3 години

В 21ви век живеем. Наемаш едно дете за 1200 лева да въведе данните онлайн за 1-2 месеца и пускаш сверка дали има повтарящи се данни и се забавляваш.

52

Анонимен

преди 3 години

Ако ще проверяват ЕГНетата от списака на ВБ, то ЕГНтата на всички регистрирани партии трябва да се проверят, макар да има/няма дописани, надписани, преписани и свъхпреписани ЕГНета. В противен случай ВБ ще има пълно право и ще докаже че в листите за регистриране на другите партии има егенетизиране с ЕГНетата на енегоидите.не сме му никакви на ВасоБожакъ, ама да се люсне сумати пара за тоя що дуа и после пак да се финансират поправителни избори е голям кахър и збръчкня.

51

Божков

преди 3 години

Гласувайте за партия ''Дубайски нощи"' !

50

4epa

преди 3 години

ПАРАТА, ПАРАТА ВЪРТИ ИГРАТА - И СЪДЯТА !!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 3 години

"Тя танцува само едно лято".

48

ИЗРЯДНИ!

преди 3 години

До Анонимен - 54! " НЕ МЕ ГЛЕДАЙ УМНО БЪЛГАРИНО! " ...

47

...И ПРИЕТИ ИЗРЯДНИ

преди 3 години

Тези от бъдещата партия " Българско лято", / или зима, все тая / неграмотници ли са, че трият и задраскват важни за тях и за съда документи!? Много се навъдиха такива патриоти доброжелатели да ни управляват - "БОЖЕ УПАЗИ!" . Народа казва: " Хукнало е сляпо и сакато като на пазар кметове да става!". Както казваше и на времето покойния вече Жорж Ганчев - " Не ме гледай умно българино!"... Аз ще добавя, от такива нищо добро не ни чака!

46

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата няма правото да протестира...

45

...ПРИЕТИ ИЗРЯДНИ

преди 3 години

... и регистрация на партия " Българско лято ", за никой не е тайна, че зад нея стои самия Васил Божков със своите финанси. Ние, гражданите, питаме - може ли изобщо да се приемат от съда официални документи със задраскани-подправени имена и ЕГН-та, и как после съдът ще проверява истинността на ЕГН-та и имената? Да, проверката е задължителна процедура в работата на съда, спор няма! Но, документи за регистрация на партия- оплескани, изтривани, задрсквани, подправени : трябва да се връщат...

44

ТОТАЛНА ПОДМЯНА...

преди 3 години

Метежниците- кресльовци, които оплескаха с жълто жълтите павета, не трябва да крещят срещу прокуратурата и г-н Гешев. Трябва да се иска тотална подмяна на определени съдии и реформа в съдебната система, в която са пуснали дълбоки корени бившата комунистическата върхушка.Тези хора не работят за закона, те търсят пропуски в него, вратички за да го прилагат в полза на определени, свои хора. Примерите са много: 1./ МАЛИНОВ - обвиняем пуснат да се срещне с Г-н Путин; 2./ БОЖКОВ - с 18 обвинения.

43

Анонимен

преди 3 години

Ти лично ни е се там ,за кого ще гласуваш. Винаги има под 1 процент малоумниции

42

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ще гласувам за Божков!!!

41

схемата

преди 3 години

Божков е платил рекета от Борисов.Гешев покрива Борисов зад закона.Божков е непотребен повече.Парите са в шкафа,преключихме дискусията.Колко схеми има още с Пеевски и Василев КТБ и т.н.

40

КВА РЕГИСТРАЦИЯ ,БЕ.

преди 3 години

КАК МОЖЕ ДА РЕГИСТРИРАТЕ ПАРТИЯ НА ЧЕРЕПА-УБИЕЦ , СЪС 18- ОБВИНЕНИЯ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ...??!!ТОВА , АКО Е "ДЕМОКРАЦИЯ" ....АЗ СЪМ НАПОЛЕОН!!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи пък си много кадърен, смотан и надрусан хахо

38

Анонимен

преди 3 години

Г-да от Спецпрокуратурата, обрахте всичкото културно, историческо, археологично и артнаследство на Черепа, вкарахте близките му хора по 1-1,5 години в ареста и сега ревете "Не щем на В.Б. партията!" Не щете, защото ще се наложи да върнете незаконно конфискуваното, неговите близки ще ви обвинят и ще се наложи вие да бъдете съдени и осъдени. Диалектика на историята: един път вие отгоре, но колелото на историята се върти и сетне следва вие отдолу...

37

Анонимен

преди 3 години

Купуваме си Нова телевизия, избираме си главен прокурор и никой не може да ни пипне в следващите 10 години. Цитирам Пеевски. Бил съм близък с него до 26 януари.Това е част от интервюто, което бившият хазартен бос Васил Божков дава за блогъра и журналист Станислав Цанов. "Главният прокурор е служител на Пеевски. Сигурен съм на 100%", заяви категорично бившият хазартен бос, който в момента се намира в Дубай.

36

Анонимен

преди 3 години

Какъв втори Навални бе,***? Навални е предател на Русия и руския народ, Божков е различен и няма нищо общо като манталитет, цел , нрав и поведение с предателя Навални! Божков знае как да се разправя с престъпната хунта!

35

обикновен

преди 3 години

Престъпниците винаги бягат и се крият, ама Божков не е Навални, и зад него не стои никой друг, освен мръсен бизнес, и затова си стои на топло, като Доган, да си управлява отдалеч с директиви! Срам за всеки, подал глас за такъв човек!

34

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ей това ще е интересно. Оня от Дубай в Парламента и официално да изкара кирливите ризи на каскет-милиционерщината от прокуратурата.