22

Викаш

преди 3 години

До LoykoДруго си е да те затиснат 150 кг. в леглото и месища без край.

21

Анонимен

преди 3 години

Като има кой да я опрашва и издържа - да се радва жената.

20

Асен

преди 3 години

На обработени снимки изглежда доста приятно, но реално си е доста дебела, тя не е леко пълничка или сочна, тя е безформено целолитено чудовище. И аз харесвам сочно дупе и малко месце, но при нея обработка на снимките се вижда една запусната дебела жена и нищо повече.

19

Анонимен

преди 3 години

Тя не е с голям размер...за афроамериканците. Затова се е омъжила за такъв. Би се котирала много добре и в Близкия Изток.

18

До 17

преди 3 години

Евала бате, само така, да ти писне от тия скелети.

17

House M.D.

преди 3 години

А кой е Ашли Греъм и защо трябва да четем за него?

16

Loyko

преди 3 години

Ашли е не само жена,но е жена и половина. Намирам е много по секси от Наоми Кембъл и много други призрачни скелети.Естествено е въпрос на вкус,но за мен подобни жени са истинско удоволствие и както излъчванеи като и като усещане, а за леглото нямам думи. Ненадминати са.Невроятно сладки.

15

Анонимен

преди 3 години

Хм...до скоро друго говореше!!

14

Анонимен

преди 3 години

Не искам да ми коментирате новите снимки в инстаграм. Не тези, по-новите не искам изобщо да ги коментирате. Не не, не тези, НАЙ-новите, още се качват в инстаграм, въобще не искам да ги коментирате.

13

Анонимен

преди 3 години

Тая пък... нали трябва да има стремеж към по-доброто? Ако на нея това й е максимума - окей. Но нека не заробва мисленето на другите.Много ми е интересно тя по какви мъже си пада - кльощави и без зъби? Или плешаци със шкембета?Ясно е че тя никога няма да доближи идеалната жена, ама кой е й виновен че предците й са се вземали като първи братовчеди? И аз няма да стана перфектен, но ходя да тренирам и на зъболекар...

12

Истината

преди 3 години

Ако не иска да я коментират защо се снима нон-стоп ? Защо пуска провокативни снимки в Инстаграм?

11

Аушвиц

преди 3 години

При нас всички са модели, миски и мъстъри, кой от кой по-красив!Шефа каза, че много ги обича всички в лагера и за това трябва да ги превърнем в модни икони! Пък и здравословно е да си кокалче!Елате при нас!Обещаваме винаги да се грижим да вашето здраве и вашата красота!

10

Анонимен

преди 3 години

Най ме забавляват мъжете педофили дето пикриват педофилията си с изказвания за това какво е жена! Педаалите поне имат повече достойнство и си признават, че не харесват нищо щенствено за това ги кефят жени плоски и кльощави и ги правят модели на ревютата си.

9

jalkflj

преди 3 години

Като не искаш да се коментира тялото да беше станала лекар или адвокат, а не модел. И на мъжете актьори им се коментира тялото. Всеки коментира как изглежда Дуейн Джонсън или Джейсън Стейтъм и т.н. И това трябва тренировки и усилие и лишение. В крайна сметка като те е страх от мечки не ходи в гората

8

Анонимен

преди 3 години

Не съм дебела, просто съм с голям размер

7

Хърбърт Маркузе

преди 3 години

,,Да превърнем патологията в норма, а нормата в патология".

6

Анонимен

преди 3 години

Излизах с една слабичка и се оказа че и стрии си има и начеващ целулит....

5

питоня

преди 3 години

Браво, аз съм с голям размер- тя пък не е - ще ни потръгне секса

4

Анонимен

преди 3 години

Много си е секси жената.

3

Barba Ganios

преди 3 години

...sladka e ....daje mnoogo !!! Na vas neka vi tekat ligite po graglivite silikonovi juklesi ! Men specialno me otvrashtavat ,no az vi gi ostaviam da im se radvate ....