14

ББ

преди 3 години

Руснаци,китайци и севернокорейци са си "самодостатъчни"...елате на себе си...заплашвате света с ядрени оръжия за да ни принудите да се отречем от ценностите си,от мечтата ни за Справедлив и Свободен Свят...империи са загивали в подобни опити...Справедлив и Свободен Свят!!!или мъртав!!!

13

Христо Христов

преди 3 години

До ББПич, от кога не си ходил на лекар... Или може би някъде дето изследват функционалната неграмотност, та поне да дадеш някакъв принос за обществото?

12

Христо Христов

преди 3 години

До z-rockКофти ли ти е да ти са напомня, че си роб на робите?

11

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е Президента на народа.Този е назначен от олигарсите!

10

ББ

преди 3 години

благодаря на службите Ви за минусите г-н Лавров...със вашата "самодостатъчност"колко гладни милиарди човешки,превърнати в не чо.еци можете да излъжете или нахраните...да спрете???...насилието и заплахите,лицемерието и кражбите ли ще превърнат Света които обитаваме в Справедливо и Добро място за живеене...Децата и внуците ви да не би да живеят в друг Свят,г-н Лавров???как ще им обясните,че Света им загива заради политиките,алчността,жаждата за власт...г-н Лавров???Кога Справедлив Свят???

9

ББ

преди 3 години

вие ни заплашвате със "самодостатъчност" ако не приемем геноцида в С.Корея...Армения...диктатурите в източна европа...липсата на справедливо и независимо правосъдие...милиарди са разочаровани от вас г-н Лавров...искате ли децата ви да са "самодостатъчни"...или да живеят в С. Корея г-н Лавров???

8

ББ

преди 3 години

Президента Байдън...не е тръмп терориста...лавровци и компания играят опасна игра...г-н Лавров...да си "самодостатъчен" както се изразихте е...извратено е,много сложно ли ви звучи израза ...Свобода и Справедливост...илиимате аргументи или сте поспедователи на престъпници убиващи невинни човешки с цел да запазят властта и парите си...парите са фалшива ценност...злато...биткони...не се ядат...не лекуват...не ни правят Свободни и Щастливи...Бог ни е създал Свободни...

7

ББ

преди 3 години

До ХахахахахахахахаТроле има хора които остаряват като Катедрали,и такива като теб хранещи се....само с пари не става...елементарно всеки може да си направи историческа справка в мрежата....как са загинали най-богатите и силните...позорно и мъчително...и не сме им фенове,даваме ги като лоши примери...Бог да пази САЩ...г-н Лавров внимателно с пожеланията...САЩ ви спасиха и европейските народи разбира се във ВСВ!!!приятели сте на С.Корея въобразявайки си,че..."назначихте си и президент"за 4 г. .

6

z-rock

преди 3 години

До Христо Христов: Бе, Ице, че мразиш Германия, то е ясно и го знаеме отдавна и то знаем защо - неудачен бизнес, затъване със заеми и т.н.!! *** що постоянно ни пробутваш твоите комплекси - не знам!! Ае сапри се!!

5

БРАВО НА ДЖОУ!

преди 3 години

Джоу Байдън е надеждата на всички цивилизовани хора от Свободния свят.

4

Деменция на байден

преди 3 години

Няма да го пусна в Мюнхен

3

Олеле

преди 3 години

Ужас !

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Да тръгва още отсега с яхта през океана, че не се знае дали ще издържи трансатлантически полет на крейсерска височина от 10 000м.Пък и нали с яхта е по екологично, както викаше онова малкото *** гретка бяснната.

1

Браво

преди 3 години

На младежа! Нека продължи да се пъха навсякъде.