11

Анонимен

преди 3 години

Това няма нищо общо със здравето. Просто заместителя на забранената боя се произвежда от 3-4 фирми, които имат патент за нея и ще печелят маса пари от продажбите. Зад тази забрана стоят лобисти, както и зад много други. Трябва вече на всички да им стане ясно - не мислят за здравето ни, а за джоба си. Освен това татуирането няма да спре, ще се прави с нелегални китайски бои, ще се увеличат рисунките на черно и държавата ще печели по-малко от данъци. Но затова пък ЕК ще взима по-дебели рушвети

10

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще излезе, че всимко на тоя свят е вредно и води до край. Татуирането е красиво изкуство, когато имаш вкус и смешно и грозно, когато нямаш, но голям минус, е че след години, каквото и да си нарисувал се скапва и изглежда демоде. Най-добре е ако човек пропусне този етап на желание за татус или пиърсинг.

9

доказано

преди 3 години

Боите са безвредни но ако си на море или изложен на слънце кожата започва да се пържи и води до рак.

8

Анонимен

преди 3 години

Голям % от тези бои са китайски и без сертификат.

7

Атанас Велмазов

преди 3 години

Абсолютни глупости !!!!!!!!!!!! При татуирането се използват бои на растителна основа , които са абсолютно безвредни !!!!!!

6

До от Плевен

преди 3 години

Никой не те е питал. Това всеки сам трябва да си реши

5

Анонимен

преди 3 години

До от ПлевенОк. И? Трябва да им се забрани ли? За народ, който реводно вика "Свобода или смърт" на 03.03, сме много бъриз, да отнемем всякакви свободи и права, особено ако нещо не им се кефим.

4

Анонимен

преди 3 години

ЕС става бързо и сигурно тоталитарна държава, в която всичко е само след разрешение.

3

от Плевен

преди 3 години

Изпитвам погнуса от хора които са с татуси!Отвратително е ..!

2

Анонимен

преди 3 години

От 120 години се позлват такива бои, ама сега някой разбрал.Нека да позная - само меснтата гокяма фарма, след 5 годни на регулации, лобита и далавери, ще има правото, да прави такива неща?

1

Анонимен

преди 3 години

А колко да е зелена краставицата и жълт лимона ще приемете ли наредби ?