110

Анонимен

преди 3 години

и всичките яростни защитници на целомъдрената им религия са некви клошари на социални помощи...

109

.

преди 3 години

Дам при мюслитата са малкомпо стегнати нещата , там не можеш да псуваш Христоспо филмчетата си , да се гавриш и всички да мълчат , падат глави , бомби , заплахи , тая 17ка с жълто по гащите кво се обяснява , във Франция е фраш с *** , като нищо ще и видят сметката. Забавно е , че модерните *** защитават еднакво масовата безконтролна емиграция и разните транс манс лезбо и тн фрикове :D

108

Анонимен

преди 3 години

Драмите на франсетата са по-*** и от драмите на Рашка. Всъщност франсетата са единствените приятелчета на рашките в ЕС, дори *** покани Путинь на гости. Слочаеност. Просто цитирам факти. Двете най-смотани държави са първи приятели. Германците са друга бира, цицат евтина газчица от Бензиностанцията и не бъркат политиката с бизнеса. *** макарон бърка и ето ви резултат.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен".За терористите си има власт,да ги ловят и наказват!"Понякога властта вижда тези терористи като герои, а лови и наказва такива като теб. Ей така. От злоба.

106

Анонимен

преди 3 години

До Krom"Например в Английската гимназия и в МИО във ВИИ нямаше как да влезеш, освен с привилегии."Може би ... дургите са били по-умни от теб?

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"издигат опорочени лозунги като Свобода, равенство и братство (крадено от Богомилите)"Уффф .. пълно с нинурмалници ....

104

някой

преди 3 години

До: Ели (номер 130)Тури му вестник, така е, права си!Най-шантавото е, че по история сме учили за бог Тангра.Е да, ама на турски език Бог е Танръ!Ай, Аллах е арабска дума, не турска!А тенгризмът е религия на много азиатски народи.

103

някой

преди 3 години

Разбирам, че чувствата на вярващите са накърнени.От друга страна, живеем във 21-ви век. Ей го на - току що обявиха, че сонда на космическата агенция на Обединените Арабски Емирства е влязла в орбита около Марс.Там го няма Аллах. Мюсюлманин е и първият арабски астронавт. Всъщност е принц.Вярващите трябва да се обърнат към Мека когато се молят.Накъде ще се обърнат вярващите мюсюлмани на Марс, когато го колонизират, тъй като той се мести спрямо Земята?

102

ЕЛИ

преди 3 години

РЕЛИГИИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТЗАЩОТО ИМА БОГ ,НО НА НЕГО МУ Е ВСЕ ЕДНО КАК СИ ГО КРЪСТИЛАЗ ГО НАРИЧАМ БОГ ИЛИ ИСУС,ДРУГИ ГО НАРИЧАТ БУДАТАНГРА ,ЗЕВС, РА, И ТАКА НАТАТЪК ,ТЪПО Е ДА СИ *** ГЛАВИТЕ ЗА ЕДНОТО ИМЕНИЕ КАЗВАМЕ ВОДА ГЕРМАНЦИТЕ ВАСЕР ,АМИ ТО Е СЪЩОТО ДАЙ ДА СЕ УБИВАМЕПОПОВЕ ,ХОДЖИ И ДРУГИ ЖИВЕЯТ ОТ ТЕЗИ ДЕМАГОГИИСМЪРТ НА РЕЛИГИТЕ69

101

Анонимен

преди 3 години

Радикалният Ислям проповядва ценности от преди 1000 години. Не само е за критика, ами е и за забрана в цял християнски свят.

100

Анонимен

преди 3 години

аз прочетох ТикТок и се замислих ... интересно колко кинти е изкарала :)

99

7898

преди 3 години

Не е само Мила. Един френски учител беше убит. Преподавател по философия е заставен да промени съдържанието на уроците си заради "чувствителността" на мюсюлманите. Преди години двама полицаиот Марсилия подадоха сотавки, защото мюсюлманте не и позволяват да правят обход по "техните" улици, защото правят молитвите си на тротоара. Французите са приветливи, сърдечни, милосърдни, но няма да отстъпват безкрайно. Забавянето не е добър съветник.

98

123

преди 3 години

Всичката чаршафосана ***, защо не си вземе партакешите и да се връща в камиларските степи???

97

Анонимен

преди 3 години

Либералната cгaн прокарва разделение като събира на едно място хора от различни реалности. След това прокарват всякакви гадости под формата на закони и издигат опорочени лозунги като Свобода, равенство и братство (крадено от Богомилите)7к години извращават българските учения за справедлив свят. Няма да си получат заслуженото, защото тук е планетата на злото, чрез което добиваме ценна опитност. Някой ден ще си тръгнем а гадовете ще останат в капана на времето да си преинсталират егото до безкрай

96

пропуск

преди 3 години

дали има поне една нова ЦЪРКВА1

95

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Наглеци има най-много сред ислямистите.Дошли са в Европа, и се опитват да налагат своите норми на живот.Виновни са европейците с тяхната търпимост.Дали срещу хилядите джамии, нови, има поне една построена варабските страни? Или пък в Турция?Който не му харесва в Европа, да си ходи при козите, никой не го държи тук.-

94

Анонимен

преди 3 години

Може да са фанатици ама поне знаят как да си държат жените из късо. Това на снимката е изверг.

93

До 115

преди 3 години

Смееш ли да не вярваш в Аллах?! Пък и пуска доста екстри за мъжете!! А за жените - слугинаж. Какво по- хубаво от това?! Мъжкият рай е в исляма! Вервайте ми!

92

Анонимен

преди 3 години

"Не са арабски цифрите. Индийски са. Арабските са други и не приличат на нашите. Нашите цифри ги наричат "арабски" разни невежи."Руски цифри ползваме, то е ясно какво искаш да кажеш!

91

Анонимен

преди 3 години

Aхахаха!!! То пък християнството защото е много китка за мирисане... Само примитивен човек може да бъде такъв който да парадира с това, че е християнин...