123

Мяу

преди 3 години

Изберете Марешки да си завърши курника в морската градина на Варна с крадени пари!! 2%на Марешки +2% на Далавери ето ти Бургаско_ Варненска коалиция. Долу Герб!!

122

Никк

преди 3 години

Поредните едни и същи обещания започват. А после - нищо

121

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Историята е...спирала.Витката на Боко Кюлчето се...затвори.Всички напъни на коалиции и коалицийки да го реанимират са...кьорфишеци,китайски бенгалски огън.

120

дедо гого

преди 3 години

НФСБ-Симеонов и Воля-Марешки заформят морска коалиция Варна-Бургас, там им са седалищата и основния електорат. Единият ще обещава безплатни лекарства и евтин бензин, другият ще обещава отваряне на хотелите и ресторантите и привличане на туристие все пак нека влязат в парламента да има подкрепа за ГЕРБ и следващ нормален десен кабинет 4, че с тая червена *** дето се е засилила да взема властта, пази Боже България!

119

Другата България

преди 3 години

Мафията се мобилизира разместват местата видяхме за 30 години ,че ни продадоха сега ще влачат парянги от народа да си носят нови костюми.

118

Хасен

преди 3 години

Макар,че не съм българин казвам евалла и на двамата.и Валери,и Марешки са политици точни и са показали доста положителни качества. Е,само българите(някои) са кьорави. Троловете руски няма да са доволни от коалицията. И др. РадеФ, и шкембевойвода също. Депесе не е на Доган и определено не му пука на Карадайъ много за сокола-русофилКГБ

117

Нищо ново

преди 3 години

Да се пробват щом искат, но надали ще минат 4%. Каква роля ще изпълняват в парламента? Най вероятно ще се кандидатират за патерица на ГЕРБ, та дано получат нещо за това. В тоя парламент Марешки чака, чака, и нищо не получи. ДПС като скрита патерица му беше съвсем достатъчна на Бойко. Този филм вече сме го гледали.

116

Анонимен

преди 3 години

Много общи цели. Даже външно си приличат.

115

тъй е тя

преди 3 години

Целият ни политически живот е една върховна глупост!

114

Хехе

преди 3 години

Отдолу един написал, че няма такава пародия. А коалиция Триото, Мая,Слави и ДПС,към каквато призовават арменчето и адвокатчето, е апотеоза на пародиите...

113

Loyko

преди 3 години

Това е най естествената коалиция. Двамата лидера са доказали се бизнесмени с визия за развитие на държавата.Незнам защо вярваме повече на политици които не са постигнали нищо през живота си.Доказали са и двамата,че могат да постигнат това с което са се захванали до успешен край.Не робуват на измислена ,,славна,, псевдо история.Имат визия за бъдещето.Какво повече да искаме от тях. Хубаво е и други такива стойностни коолиции да има.

112

Анонимен

преди 3 години

няма такава пародия

111

1

преди 3 години

До Морските,не е бургаско,а ромско от Врачанските села,преселил се е в БУРГАС.

110

продължение

преди 3 години

Ще бъде победа на простащината. Дебелоочието. На самозабравилите се. На тези, които се гаврят с родолюбието и патриотизма, и с почтеността. Лидерът на НФСБ не му остава длъжен, като подсказва на Марешки: "Господ е дал устата на ***, за да яде, не да приказва.А сега се взеха. което говори, че нямат спирка, морал, нито качества, но пак искат да се докопат до властта.

109

да си спомним

преди 3 години

Думите на Марешки от 2018 година по адрес на Сименов: Партия Воля, които заставаме плътно зад интересите на българския народ в битката им срещу тези двамата вицепремиери - Каракачанов и Валери Симеонов, които си позволиха да проведат една злостна, нелепа, подла, цинична битка срещу българските майки Ще се борим до край да ги изчегъртаме от властта не за друго, а защото ако тези двамата останат в българското правителство, това ще е победа на Байганьовщината в българската политика.,,,

108

Анонимен

преди 3 години

Голямо обединение, няма що: от Валерката 1000 човека и от Марешки 100-200 общо 1100-1200 души. Валери, дотук беше, а Марешки има 4 г. затвор.

107

Анонимен

преди 3 години

Обединението казват, че било на принципна база. Така ще е - заедно ще крадат.

106

Анонимен

преди 3 години

Да кръстят новото формирование,ОЧЗ, Организация на чудовищата и злодеите!

105

Анонимен

преди 3 години

Тия двамата се плюеха ,сега заедно )голем цирк ще е ...и доганя се връща )явно след изборите може да ги подгонят ,ще има имунитет

104

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха! Егати падението на Черкезина. Ся ще е целия омазан с л--на.....