34

Мяу

преди 3 години

Този мандат ще го кара май при бай Ставри, американския разбира се.

33

Мяу

преди 3 години

до 22Твърде неподходящо ти е сравнението, ама за бройка платен пост става. Та, законите са за живи хора. Живков можеше да бъде осъден, докато беше жив. Но Борисов яко го пазеше, понеже не е комунист.

32

ББ

преди 3 години

"великият" президент според както се хвалят руските хакери ви призоваваше да пиете дизефектанти...да призовеш невинни граждани на САЩ да се самоубиват...тоя отмени закона на Президента Обава...това е нов вид фашизъм...геноцид...надявам се Демократите да имат смелостта и мъдростта да не предадат Народа на САЩ....руско-китайско-с-корейски агитатори имат предимство в агитацията и манипулациите си подкрепяни от източтно европейски диктатури...Бог да пази САЩ!!!

31

ББ

преди 3 години

не ни е страх...злуопотребявате с търпението ни...милиарди сме...Справедлив Свят...или го унищожете...парите ви...колите ви...битконите ви...нямат стойност...дълго време държите човеците в подчинение с измислените от вас "ценности"...Справедливостта и Свободата са висши ценности...Справедлив Свят или...натиснете бутона...политици...Кой създаде вируса???Кой ни убива????Защо го допуснахте???Милиарди по света ви задават въпроса през мен!!

30

ББ

преди 3 години

Действащ Президент насърчи Атентат срещу Конгреса на САЩ и насърчи убийството на невинни граждани на САЩ...само факти...републиканската партия е съучастник,руско-китайските и източно-европейските хакери и *** платени от русия и китай ни плющят минуси за да ви заблуждават и манипулират...четете фактите...аз съм беден ограбен човек...искам децата ми да живеят в Справедлив Свят...да не са роби или заложници на мафиоти и убийци...тръмп насърчи убийствата в Конгреса...Съд...

29

ББ

преди 3 години

Хората се питат дали "приятелите на тръмп"са приятели на Републиканската партия...зависими ли сте от парите му...от "приятелите му"...предавате най Великата Демокрация...невиждано предателство...ще ви съдим...и накажем...Бог да пази САЩ!!!

28

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНе, не разбираш, но ти си юридически неграмотен, тъй че за теб това е нормално.

27

ББ

преди 3 години

Републиканската партия е крайно време да се отрече от насърчаващият атентат срещу Конгреса на САЩ...или възкресете бин Ладен и продължете с убийствата на американски граждани...в Конгреса на САЩ тръмп насърчи убийства на невинни хора...бяха извършени убийства от приятелите му...расисти,фашисти,мафиоти,руско-китайски агенти...

26

ББ

преди 3 години

До Какво става?евтини манипулации...зарече се да не води война...а поведе престъпни групировки,фашистки организации,расистки групировки и мафиоти в атентат срещу Конгреса на САЩ...нечувано в Историята на този велик Народ...сеещ разделение и омраза...най-неадекватният и вреден президент...нагъл враг на интересите на Народа на САЩ...Строг и Справедлив Съд и отнемане на имуществото...останалота са вменявания на служби враждебни на интересите на САЩ...Атентат срещу Конгреса ...престъпление

25

Вече

преди 3 години

Окончателно се отвратих от тия !

24

Анонимен

преди 3 години

Призовал своите привърженици по рано през деня за който се знаеше,че ще се разглеждат пред всички граждани сигналите за нарушения на изборните им права и обсъждани като внесени пред всичките представени 538 лица как изборни по партии 306 и 232 както бяха обявени,които трябваше да гласуват как краен резултат заедно с представителите на Камерата на представителите как заслушвали отчета на докладчиците по въпроса от двете партии и приемащи го с представетели на партийни тела,бюра събрани за целта

23

Анонимен

преди 3 години

Изкуфелите сенатори в САЩ продължават с цирковете си.Все едно сега да се съберат да обсъждат уволнението на Тодор Живков, който отдавна не е никой в държавното ни управление а и не е между живите.Пълна гротеска!Прегракнаха да говорят за някаква си демокрация в тяхната сатрапия. Деветдесет милиона поддръжници на Трамп ги преследват като в чистките на Сталин и ден след ден продължават с безумията си.Върховния им съд казва, че импичмънта е идиотия, те си решават, че не е.

22

Анонимен

преди 3 години

"Чудя се защо на 74 му трябва да се занимава с политика? "Личи ти, че си "голям българин"!

21

Анонимен

преди 3 години

До БравоМи да го наградят: Путин награди нищо и никакъв *** от България за заслуги към Комунизма, та няма къде по-заслужил гражданин като Тромпета да награди!

20

Анонимен

преди 3 години

Краварски ***,колкото и минуси да слагаш на неудобните за теб коментари,твоите имат най-много минуси!Замисли се и стига на всяка манджа мерудия. Остави хората да си пишат мнението без да отговаряш на всяко едно от тях,колкото и да не ти харесва,че никой не харесва твоите демократи,наше право е да не ги харесваме..така наречените демократи

19

Браво

преди 3 години

Доналд Тръмп е велик президент и беше добър управник, но за съжаление, демократите - престъпници го обвиниха несправедливо и сега са решили да унищожат САЩ до край. Тръмп трябва да бъде награден с медали и ордени за великолепното си управление.

18

Анонимен

преди 3 години

До тоя дето отговаря на всеки коментарСпри се,че омръзваш вече! Вчера те гледах под статията за Китай как се заяждаше с хората.Сега и тука ли почваш?

17

Анонимен

преди 3 години

До БПФ 13Рейгън и Вашингтон са били Президенти. 45то беше Недоразумение.

16

БПФ

преди 3 години

.... в нито един момент Тръмп не е призовавал към бунт, насилие и превземане на Капитолия !!! "Демократите" и техните копои убиха невинни хора, които защитаваха мирно гражданските си права. А че изборите бяха фалшифицирани, стана вече очеизваждащо - когато съдилищата отказаха изобщо да разгледат исковете, подадени не само от екипа на президента, но и от 21 свободни американски щата - въпреки над 1400-те страници доказателствени материали !!!

15

БПФ

преди 3 години

Очевидно е защо е всичко това - така наречените "демократи" безумно се страхуват от тоя велик човек !!! Наясно са, че американският народ е срещу тях, наясно са, че ще се провалят в управлението си - и следващия път ще се наложи да правят още по-големи изборни измами !!! Няма друго спасение за американската демокрация и американският народ, освен революцията, това е очевидно. Тая политическа шайка се гаври с правото и законността !!!