76

Sparta-k

преди 3 години

светът се е запътил,към пропастта,новото поколение прие лъжата за истина.Тая планета е свършила,пиши я бегала.Тъмни векове идват,да го знаете,кога ли ще осъмнем без SUN

75

Анонимен

преди 3 години

Е тая,изби рибите ) кви лъжи !

74

Русофил+

преди 3 години

"Малко хора знаят, че ваксините на Мoderna и на BioNTech имат обещаващи научни изследвания, търсещи лечение на пет вида рак". Марийче, а за Спутник нищо ли не си чела?

73

И тази успя

преди 3 години

да изсере една глупост!? Нямат вече капацитет да измислят лъжи, и започнаха с глупостите- ваксините лекували и рак!? Остава да ни кажат, че който е ваксиниран може повече да не се храни, ваксината ще го храни!? Боже къде отиде света, изкукали да ни определят бъдещето!

72

Анонимен

преди 3 години

Пет вида рак?1. ляв крак2 десен крак3 лева ръка4 дясна ръка5 намакятушутката

71

напротив

преди 3 години

Неотдавнашно проучване в списание Cancer Discovery установи, че ваксините активират раковите клетки!

70

Анонимен

преди 3 години

повече ще се търсят ако ги рекламират като лек против еректилна дисфункция и плешивост.

69

Анонимен

преди 3 години

Тия си помислиха че на всички интелектуалните им възможности са като на избирател на ГЕРБ...

68

Анонимен

преди 3 години

Не че има значение, но все едно преписвате от един не информиран източник. Във всички медии пишат евродепутат. Габриел не е евродепутат, беше преди години, сега е еврокомисар.Както казах все тая, но се излагате. Правите ли разлика? Елементарно е.

67

Гневен

преди 3 години

Тая кратуна гербава и от ваксини ли почна да разбира?! Как не се измори да плещи само празни приказки и нескончаеми тъпизми??? Боже миличък,защо не си прибереш версиите?!

66

ИзпезниТъпаОфсо

преди 3 години

И от това ли започна да разбираш?

65

ББ

преди 3 години

ами плати им няколко милиарда...вие маски нямате ...рак лекувате...поредното пор.о на гроб айдук...ЕСССР е фашиско-мафиотска структора...по делата ще ги познаете...Къде са ни Справедливите и Демократични...с които Бащите на ЕС я създадоха...Вие сте нагли престъпници...ще ви накажем строго...Света ни ви е виждал...Справедлив Свят!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Като прочета такава,, новина' ме хваща рядко щастие. Дали въпросните,, ваксини' ' лекуват и това, че напоследък все по често ми се случва?

63

Ти да видиш

преди 3 години

Да, освен рак лекуват и коклюш, червен вятър, сърбеж между пръстите на краката, краста и най вече п.. и въшки. И тъй като са много лековити тези ваксини затова б отокса и всички нощници се ваксинираха и още ходят с маски, като първия още не смее да се види с баща си.

62

Анонимен

преди 3 години

Това е като реклама във WS TELESHOP.... биеш си ваксина срещу Covid и като бонус получаваш безплатно допълнително предпазване срещу тази гадост в заглавието, запек и не на последно място потенциална вечна ерекция за господата (за дамите в следващата ливандурска реклама). Неочаквано добра комбинация, Не 3 в 1, а quattro. С една дума - Ъпсурт.

61

Анонимен

преди 3 години

Тая жена не сме я видели никога с маска ама никога. Вие мили хора дали сте я видели или и вие като нас не сте я видели.

60

Анонимен

преди 3 години

Гастроезофагеална рефлуксна болест ( ГЕРБ) лекуват ли?

59

Анонимен

преди 3 години

Суперкомпютърът откри ли ваксина?Плащаме му тока, за да го използват западните учени безплатно.

58

Анонимен

преди 3 години

Експериментална генна терапия, която предизвиква автоимунна реакция, не осигурява имунитет, и не предпазва от предаване на вируса. Нарича се "ваксина" в момента. Моля ваксърчетата да се трупат да ми обясняват колко съм ***, че не го искам.

57

Анонимен

преди 3 години

До ГЕННА ТЕРАПИЯBull's eye, приятел. Там е цялата работа.