17

Der alte Spinner

преди 3 години

за 11. и 13. То сега българското здравеопазване е цъфнало ... Не знам как то би изглеждало ако вие бихте били лекари , а управлението на държавата е същото. Аз знам за какво говоря и мога да ви кажа че лекарите и сестрите са най-уязвимите в тази разкапана държава. И мога да ви уверя, че колеги на същите тези лекари, по които вие плюете, и са заминали своевременно в държави ( с главни букви) са високоуважавани личности. Не може в една държава която се управлява от мутри, да искаш лекари-светци

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11-------------------------------За това включване на банки се учи по десетина години.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16---------------------------------Като е в реанимация баща ти е длъжен да спазва правилата там.Ти също.Свиждане там не се допуска,

14

Анонимен

преди 3 години

Тоест, ти мислиш, че болницата е твоя собственост, а баща ми е някакъв натрапник ли? :)))

13

Анонимен

преди 3 години

Само да ти кажа, че и аз съм бил в реанимация и то в две различни болници.Там не ставаш от леглото. Това е отделение със специален режим. Там 50% и повече са живи трупупове и смъртници. Не може да се разхождаш. Всички в реанимация са с катетър именно поради тази причина. Пикаят през маркуч в пликче. А ако ти се ходи по голяма нужда, което рядко се случва, защото или след операция или не си се хранил с дни ти носят ***. А на теб и на баща ти като не ви харесва си стойте вкъщи. Там не е хотел.

12

Анонимен

преди 3 години

Мога да ти кажа, че знам от първо лице за какво говоря, така че трай там и си търси друго поприще и поле за изява!------След като получаваш заплата от моите данъци, може би ти трябва да траеш там?

11

Анонимен

преди 3 години

Баща ми влезе за биопсия, вкараха го в реанимация, вечерта се събудил и станал да отиде до тоалетна, дежурната куч ка вдигнала скандал, извикала санитарите, вързали го и го нашибали с приспивателни. Спа 30 часа. Като отидох на свиждане, същата дежурна ми вдигна скандал, като че ли аз съм виновен. Това са българските лекари.

10

До 10 и 11

преди 3 години

Мога да ти кажа, че знам от първо лице за какво говоря, така че трай там и си търси друго поприще и поле за изява!Амън от компетентни по всички въпроси, които една чиния като хората не могат да измият!

9

Анонимен

преди 3 години

3-*** пациента в изключително тежко състояние е брутална отговорност! Все едно да гасиш 3 пожара наведнъж.....--------Нищо не гасят.Пациентите си лежат неподвижно и само им закачат по някоя банка два-три пъти дневно. А на лекаря работата му се свежда до това да погледне пациента и да му напише медикаменти - работа за 10-15 мин.

8

Анонимен

преди 3 години

обикновено за всички болни в това отделение - и 300 легла да са -, се грижи един лекар.Тоя лекар е човек, а не слънце, че да огрее на 100 места. 3-*** пациента в изключително тежко състояние е брутална отговорност------ И ти самият не знаеш какво говориш, повтаряш чужди приказки, казани на ангро. Първо никой не се грижи за 300 пациенти, нито дори за 30. Второ, капацитетът на болницата включва и персонал. Със сигурност имат поне 20 интензивни легла, заедно със съответния персонал.

7

Анонимен

преди 3 години

6 Tака е, но по - тежко е на сестрите, докторите са само по визитацията. Лечението е едно и също.

6

нали

преди 3 години

ги лекувате в къщи от къде знаете колко са болни.Или сте принесли заразата и според количеството знаете колко хора ще прасне.

5

1-n

преди 3 години

Тези пациенти данъкоплатци ли са...?

4

До 4

преди 3 години

Аз разбирам, че си *** и не си се грижил и за кактус в живота си, но обикновено за всички болни в това отделение - и 300 легла да са -, се грижи един лекар.Тоя лекар е човек, а не слънце, че да огрее на 100 места. 3-*** пациента в изключително тежко състояние е брутална отговорност! Все едно да гасиш 3 пожара наведнъж.....Ама как да се обясни на ***, че е ***...

3

Гледна точка

преди 3 години

това Добра или Лоша новина е?!

2

Анонимен

преди 3 години

И като кма само трима на интензивно лечение, какъв е проблемът? Какъв е капацитетът на болницата?

1

Анонимен

преди 3 години

Пак ли успех на Герб?