99

Анонимен

преди 3 години

89, ти не си със всичкия си.Кажи мой човек, ако падне скала на пътя и ти не можеш да спреш с колата, блъснеш се в камъка и умреш, каква е причината?Според теб причината е в камъка, а според нормалните хора в лошите ти спирачки на стария автомобил и несъобразената скорост.Малко се осъзнай, после пиши глупости.

98

Анонимен

преди 3 години

100, Хо хо хо...Я не сакам на мен да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле, ако ще да пукнем за това.

97

Професионалист

преди 3 години

Крадене като за световно.Рекорда на Стефка Костадинова ряпа да яде. Бай-*** е световен рекордьор.

96

Хохохоооо...

преди 3 години

НОВ ГОООЛЯМ СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА РУСИЯ!!!ЕВАЛЛА ГЕРБ!БОКО Е ВЕЛИК!!!!!ОБИЧАМЕ ГО!!!!

95

Х

преди 3 години

До това не е Играчка 4 УКРАИНЦИТЕ НАЛИ ОПИТАХА,МАЙ НИЩО НЕ СТАНА,ИНАЧЕ ЩЯХА ДА ГРЪМНАТ ОЩЕ ВЕДНЪЖ

94

Х

преди 3 години

МЪРСУВА КАТО ЗА ДОВИЖДАНЕ

93

Анонимен

преди 3 години

Бойко, май те работят с повече от 200км.ч !? Жалък човечец

92

Анонимен

преди 3 години

"Ефектът на банана" за Бананова република.

91

аа

преди 3 години

*** и предатели! отново ние ще трябва да плащаме на краварите, защото от Борисов гъ..зо..лизеца така са го изискали! Това е същата куца сделка като и тази със самолетите!

90

Анонимен

преди 3 години

До 92Няма толкова луди хора дори и Уестингхаус които да си правят опити с ядрена енергия. Нали ако аец-а гръмне радиацията ще се разпространи в цяла Европа. Няма да си седи в нашите граници. Все едно да зареждаш колата си само в Лукойл,защото е москвич,а в Шел да не припарваш,защото е американски. Друг е въпросът обаче каква ни е файдата. Каква е цената на американското гориво и каква на руското. Съмнявам се американското да е по-евтино.

89

Анонимен

преди 3 години

Всички тези договори са незаконни, защото не са по Закона за обществените поръчки.Връщаме се към 90-те, когато директорите на заводите в България ги източваха чрез сключваните от тях договори с фирми на входа и на изхода.Точно срещу източването се прие Закона за обществените поръчки.

88

Анонимен

преди 3 години

Няма ли обществени поръчки, конкурси?Защо се подписват договори без обществени поръчки?Уестингхаус си търсят опитни зайчета за менте горивото си.Кой ще носи отговорност при повреда на оборудването от новото гориво?

87

обикновен

преди 3 години

Само не разбрах, по къв закон, обичай или правило трета страна (Недемократичните Американски Щати) трябва да е наблюдател на наши двустранни отношения с други страни?! Иначе браво за диверсификацията, ама не по тоя пуделски начин, моля, и БСП могат по-добре, те поне няма да поканят руския посланник, а ще му се обадят по-късно!

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87"Патока" идва от друго място има друг капацитет, както и потенциал за доставка на друг газ. И е 100% български.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88"Две природни катастрофи и т.н. не са причината за аварията."Напротив. Те са ЕДИНСТВЕНАТА причина за аварията и не просто поотделно, а в комбинация!

84

Анонимен

преди 3 години

86, абе луд човек, престани да пишеш глупости!!!Дрън, дрън...Две природни катастрофи и т.н. не са причината за аварията.Причината за аварията е в некадърното проектиране на охладителните станции за реактора и електрозахранването на аварийните му системи.Построили го в зоната на цунамито, без да си дадат зор да предвидят ефекта от някое цунами.А и технологията на тези реактори е стара и ненадеждна.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Абе ей герберски червен тууулуп, досега по какви тръби транзитирахме от границата на Румъния ? пак по наши, между другото на тия тръби Булгаргаз прави рехабилитация 2016-2017 година и даде на 40 млн $ именно защото имахме д-р за транзит по тях до 2029 година, айде са ми обясни защо трябваше да дадем нови 3 млрд. лева за някакъв изцяло нов паток до Сърбия, какви такси ще взимаш и колко ще печелиш, като само лихвите на тия пари са над 200 млн годишно ?

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Аварията в Япония беше резултат от две последователни огромни природни бедствия: нито е имало човешка, нито технологична грешка. Отворко.

81

Анонимен

преди 3 години

82, абе не се знае какво е целувал.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Стария договор не осигурява нов тръбопровод, а новия го. Нарича се диверсификация, и пак ще прибираме по-големи такси.