13

Анонимен

преди 3 години

Оставка на комунето пенчо мишков, чийто дядо е колел и бесел елита на града!

12

Анонимен

преди 3 години

Разправии в спешното имал.Ама е прегледан,въпреки че хематомът му не е спешен.Що не си потърси джипито.

11

Долу запад

преди 3 години

Хората *** по стълбите, убиват се по тротоарите, Бойко управя Русия 'настоявайки освобождението на Навални...Пълен бълвоч.

10

защо

преди 3 години

При ремонта на тротоара е имало архитект, строители и надзорен контрол. Как е започнал ремонта като от едната страна е било неукрепено /без значение кой трябва да го укрепи/?

9

Анонимен

преди 3 години

На всички е ясно, че това си е общинско място и отговорността за него е на общината.Както и вината за пропадането и раняването на Васил. Това си е чиста проба общинска ОБЩЕСТВЕНА БЕЗОТГОВОРНОСТ, за която Васил може и трябва да съди общината за вреди.33386

8

Ядосан

преди 3 години

Я си гледайте работата! Английски двор, бла бла бла! Ако си сложа три саксии с цветя на перваза пред витрината за красота, моментално ще довтасат мозъчните инвалиди от общината да ми правят акт, че не съм платил "троторно право" !!! А точно пък този блок /бившите виетнамски общежития"/ са построени на ОБЩИНСКА ЗЕМЯ! Така, че съд до дупка за общната! Ама съд докато фалира!

7

malart

преди 3 години

За първи път чувам хората в блок да са отговорни з аремонт на тротоар. Но в територията е така

6

Реалист

преди 3 години

Общинарските raдини се опитват да пазят пари за премии, някой друг да им плаща за лошата им работа.

5

Анонимен

преди 3 години

При комуниста и кмет на русе Пенчо Милков - потомец на дясната ръка на мракобесния *** мирчо спасов, затрил щелита на Русе, това е нормално! Важното е, че кметЯ синвдигна заплатата на 4000 лева!

4

ДДРОнег

преди 3 години

Дупклата е в непосредствена близост до блока, най-вероятно е грижа на живеещите там?!Но там е или беше един от големите магазини в Русе. Тези плочки не са сложени от живеещите в блока, най-вероятно от общината?!Та ако живеещите искат да ремонтират там, трябва да искат разрешение от Общината. Или както всеки би го помислил - Общината да се погрижи, щото е нейна грижа !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе тротоарите са си общински. Русенският кмет да си свърши работата!

2

Държавен хрантутник

преди 3 години

Въри и спи. Вместо да припка като джеки чан, сега ще лежи натъртен.

1

Анонимен

преди 3 години

Единственото което може да получи Индиана джоунс при подобно приключение е лек ерекшънТа та та та а а Та та та .(музика на филма)