111

Сиса

преди 3 години

Много правилно! Нека ваксинираните да отидат на концерт, те няма да могат да го правят дълго.

110

Смях

преди 3 години

"Но когато виждате как ваксинациите се провеждат в цял свят без никакви съответни странични ефекти..."В съседната статия: "Швейцария не даде одобрение на ваксината на Астра Зенека поради липса на достатъчна информация относно странични ефекти"Тия от Eventim се изкараха по-големи специалисти!

109

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен с 114! Ще добавя само, че няма да се ваксинирам, каквото и да ми сторят! Не участвам в наглите бизнес операции на разни мегаспекуланти! Не съм подопитно животно! Имам силна алергия, от която едва не умрях, а разни набедени "експерти" още не могат да се договорят ваксинацията опасна ли е или не за алергичните!

108

Анонимен

преди 3 години

Това е неадекватно искане. Никой не знае като са ваксинирани дали не предават вируса и дали не са като безсимптомни носители с фалшиво спокойствие, че са защитени.Както се видя през последните дни ваксинирани хора се разболяват дори след втората ваксина. Имунен отговор не при всеки човек е налице.

107

Анонимен

преди 3 години

В средата на Август 2019 бях на фестивал с Europe и Scorpions. Последните съм ги гледал поне 30 пъти за последните 30 години, Юръп също много пъти. Жена ми ми обясняваше, че и е писнало да обкалям по концерти да ги зяпам тези, пари за хотели и т.н. Нямало ли вече свършване. Ето, че свърши. Шестото чувство ми подсказа да не купувам билети за 2020, а се гласих за Аеросмит през април. Не вярвам, че някога пак ще ида на концерт, не и след тази чума. Тя няма да изчезне в близките 5-6 години.

106

Анонимен

преди 3 години

При положение че плащаме по 200 лв билети ами че и ваксина ще ми искате. Ми няма да се ваксинирам

105

Анонимен

преди 3 години

'ми няма да се ваксинирам, фалирай! :):):)

104

Мяу

преди 3 години

Много поскъпнаха билетите. Няма да ходя на концерт.

103

Анонимен

преди 3 години

Не позволявайте на психопатите да ни разделят и владеят, пък ще видим кой-кого.

102

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е, че всичко зависи от нас, обикновените хора. Всичко. Просто защото сме много повече от престъпните психопати.Бъдещето зависи от нашите действия, не техните.

101

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

Тия от Евинтим са редовни при мен, няма а мъжко няма женско, ще се избият кой да е пръв за ваксинка, досадници

100

До 15

преди 3 години

"Нормално е да се изисква ваксина за правото да пътуваш, да работиш и да посещаваш общестени и институции и публични места, но българите са прости и само развиват теории за конспирациите."Човек, който е написал "теории ЗА конспирациите", в същото време дава оценка кой е ***. Без коментар.

99

Анонимен

преди 3 години

Знам ги тези концерти!Чакаш голямата звезда час и половина да реши да излезе на сцената насмъркан,за да ми пее на плейбек и да се прави на ***!Едно е сигурно в сектор Б и сектор Г такива правила не важат!

98

Калин

преди 3 години

Няма да казвам къде да си заврат билетите и концертите. Това подтикване към ваксиниране и извиване на ръце чрез медиите е криминално деяние!

97

УСПЕХ!

преди 3 години

Аз нямам нужда от концерти, концертите имат нужда от мен.

96

Анонимен

преди 3 години

Нищо, че може да сте инфектиран и да разпространявате - нали имате документ за Добър Гражданин. Нищо, че може да сте го прекарали, и да имате антитела - не сте се боцнали, значи не сте Добър Гражданин. Нищо, че нови мутации изобщо не се ловят от "ваксината" - това не е важно, важното е, да сте Добър Гражданин, и да си правите експериментални медицински процедури, когато и както ви кажат.

95

Жалко за тях!

преди 3 години

Българският офис на компанията сигурно ще фалира. Българите са свободни хора.

94

Анонимен

преди 3 години

А от изпълнителите ще изискват ли ваксина?

93

Анонимен

преди 3 години

Това означава ли, че ще забравят за билетите дето се продават преди самото шоу?А какво става с тези дето са го изкарали или имат антитела?

92

Чоко

преди 3 години

И как го виждат това нещо да стане. Та има изпълнители на които ходят само тийнейджъри за които ваксините не са разрешени. Не виждам как ще проверяват влизащите на концерт с билет. Ако съм си купил и съм го предоставил на някой друг ? Или и билетите ще станат дигитални и ще се изисква някакъв код. А бе пълни глупости.