67

маткап

преди 3 години

Как ще се чувства борисов,ако му се наложи вечерен час,м?

66

Анонимен

преди 3 години

Ми вкарай вечерен час и виж как ще се чувства народа, но ти гарантирам че резултата няма да ти хареса, ама изобщо. Ако досега е имало някоя друга затворена улица в София по време на протести сега ще бъде в цяла държава. Така че един съвет не си прави експерименти

65

Мяу

преди 3 години

Този постоянно призовава към по_голям терор на гражданите.

64

Анонимен

преди 3 години

Нестле са едно голямо зло. Ако погледнета съставките на "продуктите" им трудно ще намерите нещо без вредни за здравето подобрители, консерванти и заместители. За вечерен час :) искренно се надявам ти и твоето правителство форсирано да се възползвате от изобретението на д-р Гийотен.

63

Анонимен

преди 3 години

Както се чувстват и сега няма разлика затова пък с отварянето на моловете учениците са навсякъде без маски или под носа си все тая ядат и в автобудите но контрол няма

62

боце

преди 3 години

много си кух бе брат многома си и голям късметлия, че няма с кой да те смениминаче отдавна да сме ти били шута...

61

Правилно!

преди 3 години

Не само вечерен,ами и дневен час!Навместо някой хора да ходят по-чуждите спални,да бъркат и надничат в чуждите чекмеджета или да си правят фотосесии със спящите вътре,само у дома и под ключ не до 30 април,ами до 31 декември!!!

60

Анонимен

преди 3 години

До НАПРОТИВДа не се забравя и за кого работеше.

59

Анонимен

преди 3 години

Е сега плаши ли? Налови вечерен час два месеца преди изборите ... Виж какво ще стане.

58

тъй де

преди 3 години

Нямаше да го спазват и чак тогава щеше да видиш кон боб яде ли и магаре стока ли е!

57

Синът на велика меца

преди 3 години

Как се чувства човек като *** на султан Доган?

56

Анонимен

преди 3 години

Абе стига сте ни го пробутвали тоя Високопланински Крокотакъл. Пишете му името *** стига снимки, че децата не искат да спят.

55

Грую

преди 3 години

А Чекмеджан бей как ли ще се чувства в затвора? Не се наяде дебелокожия

54

Как щяхме да се чув

преди 3 години

Как щяхме да се щувстваме ли? Щяхме да ти разбирам тиквената кофа. Ей така щяхме да се чувстваме мършояди такива. На народа вече му писна от малоуумния ви сценарий, направете вечерен час и ще видите кон боб яде ли!

53

Анонимен

преди 3 години

До 41То пък като няма вечерен час сякаш има какво да се прави вечер? Къде да се ходи след 9 и без това? Зима сняг студ.. улиците ли да обикаляме

52

С пълно шкафче за --

преди 3 години

Утре не се мисли.....Кой ще плаща милиардите при тотални локдауни ? Нали накрая нищо няма да остане как ще движи след това тази бедна най-бедна ЕС страна ? Затварят богатите и наливат яко пари в населението да си стои по къщите ,този яко бърка и преиначава нещата ,абсолютно нелепи сравнения !

51

Като европейци !

преди 3 години

Щяха да се чувстват ,НО и Ти трябваше да им осигуриш от фонда бедствия и аварии по 650лв на човек минимум на месец ! Без значение на колко се е осигурявал и д-р врътки ,които измисляте за да не плащате.....така ,че спри да сънуваш и да задаваш неуместни въпроси и да ни сравняваш с европейци !

50

Баси

преди 3 години

Бока, тикво, виж холандия, ей така щеше да е. А ти нямаше да можеш да излизаш без военна охрана, не като сега с 10-20 коли на НСО и 100 патрулки блокирали пътищата.

49

НАПРОТИВ

преди 3 години

В президентското НСО се подвизаваше организатор на поръчкови убийства, да не се забравя.

48

ГДБОП на Бойко

преди 3 години

Мутрата използва МВР и ДАНС за терор, поръчкови убийства и подобни гадости.