8

Анонимен

преди 3 години

Безкрайно съгласен с 1 и 3 !

7

Анонимен

преди 3 години

Ааааа, а се оплаквахте, че туристите били много.... Е, сега без туристи ще чакате някой да поръча едно кафе...

6

Анонимен

преди 3 години

Заведенията е нормално да нямат особен оборот, не само поради липсата на туристи. Мисля, че вечерният час беше до 21 часа. Ако си до 18 часа на работа, как ще успееш да отидеш нормално до ресторант и да се прибереш до 21 часа. Особено, ако имаш път в двете посоки. Пълна простотия.

5

Анонимен

преди 3 години

Проблем е че нямат финансите за да стартират пак бизнеса,Кромид 19 (несъществуваща заплаха) затри труда на хората граден с деситилетия!!

4

Майтапчийски с Ифата

преди 3 години

Да не отварят !

3

до 1 Петър

преди 3 години

"какъв калкан е хванал на Китен тая година и така...."Даже и това е много.По-скоро изказването е как си има вила на село и си седи със семейството на двора, работи си хоум офис и животът му е прекрасен. Ресторантите са гадни, може да ходи в чужбина и след 5 години, моловете са само за кифли, а фитнесите - за батки. Но той е открил пълното щастие, седейки си на двора и бидейки хоум офис.Потрес.

2

Анонимен

преди 3 години

Ох, искам в Рим, това лято отивам, дано успея...

1

Петър

преди 3 години

Озлобени панелени и маскирани мишоци сега ще злобеят. Колко е тъпо в Рим, закво са ни ресторанти, как си ядал салата и ракийка на терасата, как пътуванията, музеите и всичко е пълна глупост - какъв калкан е хванал на Китен тая година и така....