67

Анонимен

преди 3 години

До НормалноЧе какво е направила Атака за българите в Македония? Я ми дай някакъв пример! Мкедония изобщо не е в приоритетите на тази партия. Само Димитър Стоянов навремето взе под крилото си Спаска Митрова, Бог да я прости, но и той беше отлюспен от фюрера, който му взе и жената. Жалка работа!

66

Анонимен

преди 3 години

До КажиНе искат да кажат тролчетата. И аз съм ги питал. Само един се осмели да намекне, че алтернативата е партия "Възраждане".

65

Анонимен

преди 3 години

В съюз с ГЕРБ ВМРО си гарантират присъствие в следващия парламент, а също и във властта, но трябва да знаят, че това ще ги погуби. Винаги, когато голяма партия влезе в коалиция с малки партии, последните се обезличават и или голямата партия ги поглъща, или изчезват от политическата сцена, тъй като избирателите постепенно забравят за тях. В момента ВМРО имат всички шансове самостоятелно да влязат в парламента и да се отърват от негативното бреме на НФСБ и Атака. Жалко ще е, ако не се възползват.

64

Анонимен

преди 3 години

Очертава се че никои от така наречените патриотчета няма да минат 4%)

63

Пурко

преди 3 години

ГЕРБ са стратези и няма да се хванат с тоя пияндурник. Ще ги оставят да се мъчат.Ако влязат сами-може пак да се коалират с тях, ама не и да ги спасяват от удавяне.

62

НОРМАЛЕН

преди 3 години

До НормалноА златния пръст?

61

Анонимен

преди 3 години

тия разбраха, че сами са вън от парламента и се н.а.д.у.п.и.х.а - патриоти ли?

60

Анонимен

преди 3 години

Хората повече няма да гласуват за *** памперси

59

хареса им

преди 3 години

мекото на хляба. Само от паспорти далавери не стават. Друго си е държавната баница.

58

Казуар

преди 3 години

Значи Джамбазки иска патриотите да се коалират с приятеля на Ердоган Бойко Борисов.

57

Анонимен

преди 3 години

Тия патриоти, да запалят един бенгалски огън, за да разберат колко бързо горят

56

извод

преди 3 години

Ако си добър слуга, ще има малко от пицата.

55

Анонимен

преди 3 години

Под сурдинка се говори, че шкембе-карачан и кьоркютюк-пиянде-джамбаз са поръчали от Новосибирск, лаборатория Вектор, няколко цистерни специално лепило, което гарантирано щяло да ги държи здраво закотвени и неотлепими от креслата им, както и от столовете на държавната софра. Средствата били от фонда за продажба на български паспорти.

54

Анонимен

преди 3 години

когато мишките искат сиренце

53

боби

преди 3 години

ГЕРБ НАОЛИ САМИ МОЖЕТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ.ЗАЩО ЩЕ СЕ КОАЛИРАТЕ.НЕЩАСТНИЦИ ,НЕ ВИЕ СРАМ С МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ОТ 300 ЛЕВА И МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 650 ЛЕВА.ТОВА ЛИ ВИ Е ГОРДОСТТА.СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

52

Аа, сети се

преди 3 години

С какви очи? Този кара пиян, пръска хората с маркуч и хвърля бомби, Каракачанов показва средни пръсти, Симеонов .. не мога да преброя гафовете му. Бойко ги покани на софрата, яжте, пийте, и добра дума дето се вика. А те..да не довършвам. Така че, за ГЕРБ е негатив да се коалират с тези. И дано го разбират. Ако прескочат, ще помислим. Ако ли не, да ми мирно седяло.

51

Горянин

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА за 10 ТО ДРУГИ НЯМА ,ВСИЧКИ СА ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ.

50

mdaaa

преди 3 години

Джамбаз, какъв патриот си ти бе!! Веднага си смени фамилията, че е турско :))

49

Анонимен

преди 3 години

Точно...защото ако са самостоятелно няма да минат и 2 ,%)

48

Анонимен

преди 3 години

Сега всички партии, дори с дявола биха се съюзили, само и само да са във властта. Защо не кажат каква беше ползата от тях през изминалите години. Всички обещават предизборно и като се нагласят в креслата, моментално забравят, така 30 г. ги гледаме как не работят, но живеят все по-добре.