38

Анонимен

преди 3 години

дистанция социална,да се не чифтосваме.Тия вървят срещу Бога.Светът е полу-дял

37

Ликвид.... нос

преди 3 години

тия деОли искат да ликвидират человечеството

36

Анонимен

преди 3 години

С наука медицинска ли се занимаваме, или с предизборна кампания и гласуване на недомаслени идеи от хорица, които понятие нямат от наука, но имат мнение?Що за заглавие?Що за статия?

35

11

преди 3 години

Ама естествено - дистанциране, изолиране, карантиниране, ваксиниране, чипиране и гипсиране.

34

Ще пострада интимния

преди 3 години

Тежък удар по младите. Как ще има неангажиращи връзки и секс? Как хората ще се размножават? Много хора ще са трайно ощетени времето лети кога ще компенсират секса и връзките? Тези неща са до време по-късно не може щом се изтърве влака.

33

Анонимен

преди 3 години

В западните страни следели дали спазваш социална дистанция чрез телефона и ако не, получаваш sms и глоба.А дали изобщо на някой му минава през ума да си изключи мобилните данни или телефона?Оказва се , че мисленето е особено сложен процес !

32

Nona

преди 3 години

До Анонимен 28От ден първи на извънредното или каквото там го кръстиха положение се питам същото.Смятах,че е кипи-пейст и изгубени в превода.Вече започвам да мисля обаче,че терминът социална дистанция си е точно на мястото-поне така изглежда крайната цел:дистанциране,озлобление и изолация!Демек превръщане на хората в социопати!

31

Анонимен

преди 3 години

До ПиларРазбирам те напълно, брат. То само като ви види премиера и човек веднага му става ясно че нещата не са нещо съвсем както трябва. Аз като го гледам, вашия премиер там, с тоя lud поглед и се чудя - тоя влюбен ли е или откачен?*** то пък нашия и той тъй. Извода е - за да станеш премиер на дадена държава, трябва да си Ненормален :D

30

объркан съм

преди 3 години

Социална мрежа - Фейсмейс, инстакилограм, туитуърърСоциална помощ - Дават се едни пари, на едни хора, за една никаква работаСоциална дистанция - !?!?!?!Защо постоянно се използва навсякъде думата СОЦИАЛНА???

29

Анонимен

преди 3 години

Някой от въпросните журналисти, да ми каже какво е Социална мрежа и Социална дистанция.

28

Анонимен

преди 3 години

Прости лидери. Да взимат китайски и руски ваксини а не само да целуват задни части на еврейския фармацефтичен монопол. Израел как успяха да ваксинират повече от всички взети заедно. Много странно

27

Анонимен

преди 3 години

Не се казва "социална дистанция", а физическа дистанция!Ако имаше социална дистанция всички щяхме да се превърнем в аутисти!

26

до 26

преди 3 години

Щом живееш във Великобритания... знаеш каква е картинката. Някакви изключително прости каскети с гнили зъби. Тия хора имат някаква фобия от зъболекари. Ако случайно видиш хубава жена - 100% не е англичанка. А тая простотия с мивките с 2 отделни чучура за топла и студена вода? Като шизофреник стоиш и си местиш ръцете от топла до студена вода... И лявото движение. Сбъркана страна... Правят хубава бира, това май само не са оплескали, че там правоверните не се месят.

25

Анонимен

преди 3 години

Правителството увеличава здраво раждаемостта! *** майката на народа. Дори и Ковид не е толкова жесток.

24

Пилар

преди 3 години

Живея точно във Великобритания. От цялото ми наблюдение върху пандемията се убедих че британските учени са не просто некадърници, те хабер си нямат какво правят. Не може да им се вярва за абсолютно нищо. Супер некомпетентни и обслужващи правителствени интереси. Тук пЛандемията е зависима от Брекзит, а не от вируса.

23

да ама не

преди 3 години

До Христо Христовходи си реското *** да удариш един боярщик

22

Д-р Снагълс

преди 3 години

Един индийски министър се похвали, че най-много лекари по света са от индийски произход! Нищо лично, но после се чудим, че има пЛандемии!

21

да ама не

преди 3 години

Не лошо че трябва да спазваме социална дистанция от един к*р .Лошотоо е че при нас той е 1,5 метра

20

Мислеща

преди 3 години

Предлагам журналята най-после да научат разликата между физическа и социална дистанция/изолация. То бива некомпетентност, но чак пък толкова.... Или може би нарочно ни набиват тая социална дистанция, за да свикнем вече да не си общуваме и споделяме като истински хора?!

19

Анонимен

преди 3 години

"Британският зам.-министър по ваксинацията Надим Захауи обяви..." - какво хубаво звучно традиционно английско име! Дали се къпе в Темза един път годишно? Дали ходи с рикша на работа? Има ли домашен дресиран слон? Доста въпроси, малко отговори и ръсене на мозък все едно пресоляват манджата, наречена вирус.