112

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден КЕВР вдигна цената на газта!Честито, избиратели!

111

Анонимен

преди 3 години

Тази лъжа наскоро я писахте и пак ви се смяхме.Да не би да мислите, че като я попетите и някой ще вземе да ви повярва?

110

Анонимен

преди 3 години

Сега по повод това проучване ще вдигнат цените на тока щот не може да сме по-назад от Европа, ама понеже не може да се вдига всичко заплатите ще останат за по нататъка.

109

хх

преди 3 години

Гл уп ако,но не плащаме най-ниския ток,производство и крайна цена,кажи колко е разликата-80%

108

Беселина

преди 3 години

Тази т.нар. "новина" ни подготвя за увеличение на цените на тока.

107

Анонимен

преди 3 години

"X" Doubt.

106

Истина

преди 3 години

В България заплатите на мнозинството са многократно по-ниски дори от пенсиите в Европа да ен говорим че б корумпирана олигархия върши геноцидна политика срещу безработни, инвалиди и др, социално слаби. Щом по време на кризата пенсионерите станаха по-добре от безработните и болните т.к поне има някакви средства за оцеляване а и някои близки до властта имат големи пенсии и отделно и заплати Като тръгнете да сравнявайте цение с ЕС не гледайте като коне с капаци както конмунистите избили милиони

105

Анонимен

преди 3 години

Ми нема кой да крадът... Оставиха хората на просяща тояга. На хората им остана да ги избият и после да умрат...

104

Анонимен

преди 3 години

Евростат да пристигнат и да изкарат месец на БГ заплата и БГ пенсия и да си платят тока и нека пишат тогава доклади ...даже ще им останат и жълти стотинки за самочувствие ...

103

дърт

преди 3 години

300лева пенсия, 160 лева ток - без пари работа!

102

ЕДНО ЗОМБИ

преди 3 години

ТЕЗИ ДЕТО ГО ИЗЧИСЛИХА ЗАЩО НЕ СРАВНЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ В европейския ви съюз И ТОГАВА ДА ГОВОРЯТ И ПИШАТ !!! СТИГА СТЕ СЕ ПОДИГРАВАЛИ С ИЗМЪЧЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!

101

Анонимен

преди 3 години

Имам 180 лв ток за една отопляема стая с климатик и работя за 670 лева кво му е евтиното дибили.

100

Анонимен

преди 3 години

Как така най-ниски разходи? Веднага да се поправи това недоразумение, от другия месец двоен скок на цените, да се затворят два блока на Козлодуй и никакво строене на Белене... Казах!

99

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости!Евтина манипулация!Я извадете на едно средностатистическо немско 4-членно семейство колко % от семейния доход отиват за разход на ток и колко на същото българско!

98

Xaxi

преди 3 години

Еййййй *** мръсни... 400 лева ток за миналият месец и 300 за този месец... С две економични печки... Миналата година за същия период седейки в къщи по 120 лева ток съм плащал... Какви тапотии говорите ... Най скъпите услуги са в Бг благодарение на Бойко продажника и сие. Гръм да ви утепе !!!!!

97

Анонимен

преди 3 години

То и заплатите са най ниски, ама никой не пише за това.

96

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе само забележете, че тая новина е таГната и вече 24ч стои сред новите, а отдавна трябваше да е на 3 или 4 страница назад.Май наистина ни подготвят за увеличение.Та сега ни омайват."Спокойно Гошо, спокойно" казваше на прасето бай Стамат докато точеше ножа си.

95

Анонимен

преди 3 години

Вчера КЕВР увеличи, отново, цената на природния газ.И от поне 10 години у нас електроенергията изобщо не е най-евтината в Европа.Мазнярите - писачи няма кого да манипулират отдавна. Не знам как ще заработват след пролетта. Но те са безгръбначини, ще се лепнат просто за следващия гостоприемник, като всеки ***.

94

Пак се почна...

преди 3 години

А нещо за доходите да кажете?!Искате цени като във Франция, ама заплати като в колониите.

93

Гурбетчия

преди 3 години

Леле мале периодично чета тези Haгли поръчани статии. Ужас в България е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скъпо. И ако се има предвид че има пенсионери които живеят с 300 лева и че има много хора които работят за 700/800 лева цените в това число и цената на електричеството в България е ПРЕКАЛЕНО висока