105

nqkoi

преди 3 години

До НикойИ аз чета и плача, че не вярвам и на ушите си... тези са под всякаква критика!

104

Анонимен

преди 3 години

това е предупреждение за досадните борци с пушенето че е опасно за здравето.

103

Лили

преди 3 години

Само *** в мъжки ***.

102

Владо

преди 3 години

Мъже няма.

101

Архимандрит Груйчо

преди 3 години

За съжаление ватманът нищо няма да направи. Тия всичките гонят разписание, защото ако са назад с 3 минути и ги глобяват. Трябва тази простотия да спре и водача на превозното средство да има право да спре, докато нарушителя не слезе, а ако упорства, да се натиска паник бутон.

100

Животното

преди 3 години

САМО ГЪРБ.!.

99

Анонимен

преди 3 години

Аууу пука ми че ще умре. Кръвнина съм щял да плащам ахахахахаха

98

Анонимен

преди 3 години

С такива *** само директна агресия се оправят. Вместо да му правиш забележка, както седо, директо се засилваш из отзад и му риташ главата с 300 през стъклото.

97

Анонимен

преди 3 години

Малко е смешно, защото човекът е пушил в трамвая, което разбира се, е нещо нередно и неприятно, а жената е впрегнала цялата си енергия, за да сигнализира къде ли не, стигайки до обсебеност в упоритостта си да се покаже съвестна!!!Ако тя беше впрегнала тази енергия в далеч по-важни и по-значими проблеми(корупция, мутренско поведение)с които се сблъскваме всеки ден, и беше така упорита срещу наистина влиятелни персони, цена нямаше да има. Всички българи се правят на герои само срещу по-слабит

96

Анонимен

преди 3 години

В държава пропита с идеята на БКП от всеки времена е така!

95

Аз

преди 3 години

Аз съм с лютив шпрей)Бих муразплакал майката)И да го смеля от бой после но защастие не се возя често в градския транспорт)

94

Анонимен

преди 3 години

Това ако беше на запад, мъжете щяха да го смелят този питтек----Никъде по света никой няма да си мръдне пръста в такъв случай.

93

Сата НАТО

преди 3 години

Със сигурност трамвая има джипиес и се знае местоположението му. Точно за 3 мин може да се организират няколко патрулки да го чакат на следващата спирка. Само че мутряшкото управление няма интерес от граждани със самочувствие, има интерес от стадо смачканяци, които са тренирани само да спиват уши и да преглъщат всичко.

92

Анонимен

преди 3 години

Мой съсед се скара с шофьора на таксито заради сметката за плащане, сдърпали се------- Когато се возиш на такси - плащаш. Аз съм слизал от таксито насред път, защото виждам как се движи сметката. Веднъж слизах на първите 100 м, защото таксиметраджията миришеше като животно. Ако не е някаква бърза работа, не се качвайте на копърки и си поръчвайте такси през приложение.

91

Аз

преди 3 години

*** е голем))

90

Шопо

преди 3 години

Що му не заби един в тестекулите !?Слон да е,че падне!!!

89

Емо

преди 3 години

А сега и аз да попитам. Като си купуваш билета дали в него не влиза и някакво задължение от страна на превозвача д осигури и безопасно пътуване. Дали тези господа от дежурния телефон не са могли Те да се обадят на 112 и да уведомят за случващото се в тяхното превозно средство. Или те са там само за да дават съвети.

88

Никой

преди 3 години

Г-жо Ния Христова, много съобразително сте изтъкнали проблемите на обществото, което Ви прави чест. Не Ви прави чест обаче статията, която е пълна с правописни грешки. Не знам къде сте завършили журналистика, но преподавателите Ви от всички степени на образование не биха се гордели с Вас. За мен е обидно журналист да прави такива грешки.

87

Анонимен

преди 3 години

Това ако беше на запад, мъжете щяха да го смелят този питтек. Но тук мъже няма. На жените се чака да свършат цялата работа.

86

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм ставала свидетел на събрат, който лъскаше басстуна посред бял ден в пловдивския рейс 36. И пак никой - нищо. Това е страшното!