48

Анонимен

преди 3 години

Човечеството се намира в навечерието на една нова епоха, но докато светът не се пречисти, не мине през огън, тази епоха няма да дойде. И докато Божественият огън не дойде в човека, той не може да започне новия живот.Петър Дънов

47

Анонимен

преди 3 години

Аман от разбирачи и просветени в световната конспирация. Кой от какво бил умрял, тестовете били афиф, всички го били изкарали. Този интернет ви изпи мозъците, ве! Само вижте статистиката на смъртността през 2020 в сравнение с тази от предишните 10 г. - всички от 2019 насам са почти еднакви по месеци като числа, тази в началото и в края на 2020 смъртните случаи са почти двойни. Ако не е от вируса от какво е ве? Вървете ги разправятйте тези глупости на хора, които имат починали роднини, да видим

46

Анонимен

преди 3 години

Умират от вирус ама друг път....А, като знаем колко фалшиви са тия тестове тия цифри си ги заврете знаете къде

45

Анонимен

преди 3 години

Хората се раждат и умират.После пак се прераждат и така докато завършат обучението си на земята.Не за първи път умират - физически хора от вирус грип, закакво постоянно ни се представят данни - не ни интересува. Негативна информация която се наплатява постоянно.Този,който обича хората , не ги ограничава и подчинява.Оставя ги свободни да се проявяват.Този,който обича хората им дава Любов.И тя е Божествена любов.

44

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев никога не е говорил, че няма вирус, вкл. и на връх Шипка. Вземете се поограмотете малко и не вярвайте на мутренските трoлове.

43

Анонимен

преди 3 години

До ЕЛИ 37 "ГЕРБ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА ШИПКА РАДЕВ ГОВОРЕШЕ ,ЧЕ НЯМА ВИРУС И СТИГНАХМЕ ДО 40% И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ СИ ИЗГОРИХА МАСКИТЕ"О, моля ти се! И аз не харесвам Радев, но когато на Шипка Радев говореше, че няма вирус, нищо не се случи. Когато Вълчев говореше, че училищата са безопасна среда и пусна учениците присъствено, тогава стигнахме 40% заразени! Е, кой какъв е в картинката тогава?!?

42

Анонимен

преди 3 години

От моите познати само 1 на 25-30 човека се зарази с вируса, а в София има много заразени на човек от населението.

41

Анонимен

преди 3 години

До X manАбе оланко, аз мога да кажа че от 20 мои познати изкарали страшния вирус, само 3ма си правиха тест т.е. влизат в статистиката. значи умножи 218 хил. по 20 !

40

Анонимен

преди 3 години

По целия свят заразилите се с вируса са малък процент от населението. Най-много са в Гибралтар, население 33685 човека, 4597 теста на 1000 човека най-много в света, 12,12% заразили се. На второ място в света по брой на тестовете са Фарьорските острови с 4496 на 1000 човека население, но там процента на заразилите се е 1,34%. Първата държава по брой тестове на човек и с над 2 милиона население е ОАЕ - 9,96 милиона население, 2514/1000 теста и 2,94% заразили се. Дания с 2262/1000 и 3,4%

39

Анонимен

преди 3 години

Каква тъжна беге новина ! Ще *** разплаче

38

X man

преди 3 години

До АнонименЛичи си,че и твоето интелектуално ниво не е много високо. Факт,че мерките са неадекватни , защото са само на думи и за по тв. На практика са кръгла нула. Иначе се върни малко в училище и си припомни математиката. От 7 милионна държава са преболедували почти 218 хиляди. Това почти всички ли е ?

37

Анонимен

преди 3 години

Бройката намаляваща заради мерките. Това само показва какво е интелектуалното ниво на Българина и всички които вярват на тази теза. Заразените намаляват просто защото вече почти всички сме минали през вируса.После защо си избираме партии като ГЕРБ и БСП. *** народ, слаба държава.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен25В голяма грешка си. Сега учителите са добре платени. Вече цяла година са в отпуск, но заплатите си ги получават. Това даде голямо самочувствие на учителите и те започнаха да не си вършат работата както трябва. Затова на такива хора трябва мачкане и то яко.

35

ЕЛИ

преди 3 години

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЕДИЦИТЕ ОТ ЩАБА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВПРОЦЕНТ НА ЗАРАЗЯВАНЕ Е ПОД 5% ,ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ БЕШЕ 40%ГЕРБ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯНА ШИПКА РАДЕВ ГОВОРЕШЕ ,ЧЕ НЯМА ВИРУС И СТИГНАХМЕ ДО 40% И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ СИ ИЗГОРИХА МАСКИТЕ

34

Анонимен

преди 3 години

До 38Щото родителите не искат малкото да стои само и безконтролно по цял ден, докато те са на работа. Не всеки може да си работи от къщи и да си наглежда детето. Други пък желаят детето им да получи адекватно образование и социализация.

33

Анонимен

преди 3 години

Болниците са празни.Новия щам не вирее в БГ! Отваряйте всичко и децата в клас!

32

Анонимен

преди 3 години

От тази новина се разплаках и сълзите ми капят в кафето .

31

някой

преди 3 години

Някой знае ли защо се напинат да вкарат пак ученици в клас. Да угодят на родителите, които искат да докарат нещо вкъщи и малките им пречат ли?

30

Анонимен

преди 3 години

Според мен е време да се върнем към нормалния живот и да оставим здравната система да се оправя все пак на годиня сме длъжни дори да не искаме да я финансираме под формата на зов.

29

Анонимен

преди 3 години

До пффЖалко за Бойко, няма да може да ги арестува и рекетира (изгърби) както митничарите с биткоините.