51

Николай

преди 3 години

Живея в Словакия, и мога да кажа, че вярното в статията е като с компотите и компютрите.

50

славянин

преди 3 години

Ха-ха, абе вие няма ли да се спрете бе!? Няма ли да искате и отрицателен тест преди да си лягаме да спим!? Толкова ли са ви си изпразнили тиквите, че не вдявате, че студената война, която вече почти година водите с нас ще стане гореща!?

49

Анонимен

преди 3 години

В България заразилите се са 3,14%, в Словакия са 4,42% , като и те и ние сме далеч от държави като Чехия с 9% заразили се, Португалия с 6,57% заразили се или Великобритания с 5,46% заразили се. Все пак много държави в Европа са по-добре от нас, като Финландия с 0,77% заразили се, Норвегия с 1,14%, Гърция с 1,48%, Германия с 2,6% и т.н.

48

До Чоко

преди 3 години

Около мен почти никой не прихвана вируса. Няма такова нещо, че почти всички вече го били преминали. Официално заразилите се са 3,14% от населението, може реално да са малко повече, но не много повече. Може косвено да се съди колко са заразените като се види колко са в държавите, в които правят най-много тестове или по смъртността в България по възрастови групи, но и в двата случая е много малко. В България има 2,1 милиона пенсионери, а при хората на възраст над 65 години iсмъртността е по-висока

47

имам външна ВеЦе

преди 3 години

Тежко ми , по 2 теста седмично за да непълня гащите...

46

Анонимен

преди 3 години

То не е и провал. Вече имам чувството, че няма успех или провал, ами просто се цели нещо съвсем друго.

45

Анонимен

преди 3 години

И като ходят всеки ден на работа как точно се случват нещата???Тестът от предишния ден е отрицателен, като ударят хората един тигел по улиците и в офиса, след 4 часа вече може и да не е! Държавите в цяла Европа вече се надпреварват кой ще измисли по-безумни мерки, за да не се заостря вниманието върху тоталния провал при справяне с пандемията!

44

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че целият свят е откачил. Това просто не е нормално. И колкото повече ваксини се откриват, толкова повече мерки се налагат.

43

възмутен

преди 3 години

Това вече ако не е политика....НИЩО общо със здравната логика. 1% от населението било с полжителен,при условие,че положителните тестове са верни на 70% и за да излизаш от вкъщи за работа с ПСР. Просто е откачено...

42

Х

преди 3 години

Майко майко! Как ше ходят да се тестват е въпроса, като само като излезнат ще са в нарушение вече. Ужас докъде стигнахме...

41

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус НЯМА. И обвиненията на Корнелия и Радев за несправяне на Правителството, са безпочвени. Вирусът е измислица.

40

Чоко

преди 3 години

Така или иначе вируса премина вече през доста хора и затова е спада на заболели, а не заради идиотските мерки на Щаба. Забелязахте ли кога щаба взе мерки ? В момента в който заболялите достигнаха плато и започна намаляване в бройката. Сега си приписват успех. Няма такова нещо. Вируса мина през 1/3 от хората. На един с ПСР тест, като мен, познавам 7-8 човека с домашни положителни тестове, които статистиката не ги лови.

39

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

преди 3 години

СЗО целенасочено осигуриха МАКСИМАЛНО разпространение на вируса!СЗО през ДЕКЕМВРИ 2019 са получили официално писмо от Тайван за новата вирусна зараза, която се разпространява в Китай!СЗО КАТЕГОРИЧНО отхвърляха всякакви мерки и карантини, когато беше очевидно, че е необходимо да се реагира! СЗО КАТЕГОРИЧНО отхвърляха нуждата от носенето на маски!ЛЪЖЦИ, ПРЕДАТЕЛИ, МАСОВИ УБИЙЦИ, каквито историята не познава! С техния ГЛАВЕН ПРЕДАТЕЛ, Тедрос Честния, начело!

38

Чоко

преди 3 години

От близо година спазвах всички ограничения, маски, дистанция, дезинфекция. Ръцете ми се обелиха от дезинфектанти. И какво - пипнах вируса. Изкарах го средно-тешко с всички екстри - бронхопневмония, висока температура и т.н. Престой в болница. Въпреки , че това ми се стовари на главата продължавам да мисля, че този вирус трябва да мине през населението и да изчезне от самосебе си. Останалото е безкраен ужас, който ще се повтаря до безкрай. Оказа се, че и ваксините пазят от ден до пладне.

37

До 34 Чоко

преди 3 години

Ако го направим, ще има половин милион починали за нула време в България. Не видя ли какво стана в края на ноември и началото на декември, когато в България умираха по 670 човека на ден, при 295 през 2019 година? При това тогава имаше някакви мерки, макар и не особено адекватни. Половина милион починали плюс милиони с увреждания, които ще влачат до края на живота си. това ли искаш?

36

Анонимен

преди 3 години

Ай стига бе?!? Дано това да не е истина.

35

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс в интервю казал, че това с чипирането е глупост, той не искал да ни чипира!НО! ВНИМАНИЕ! Предупредил, че идва мого по9страшна пандемия при която яко ще се мре!Той откъде знае??!! Да не е вирусолог???Или, понеже тази не се оказа достатъчно ефективна, ще има пострашна, с много повече умрели??!!Айде пак не вярвай в конспирации!

34

До Чоко

преди 3 години

Мангъров още от началото това обясняваше. Отърване явно няма, трябва да го изкараме почти всички.

33

Анонимен

преди 3 години

От началото ан епидемията в България няма адекватни мерки, но и в по-голяамата част от света също няма. Примерно в началото на епидемията просто трябваше да има задължителна карантина за всички идващи от чужбина, но не го направиха. Още от границата, под охрана в специално отделени за карантиниране места. Не го направиха и след няколко месеца внос на заразата от чужбина, през които мутрите се хвалехе как добре се справяли с епидемията, епидемията започна и в България. Отначало слабо, после по-си

32

Чоко

преди 3 години

До АнонименЗащо не отворим всичко и този вирус да премине през всички за два-три месеца. Защо да се затваряме при положение, че в момента в който отворим държавата все някой от някъде ще ни го донесе.