48

Ник Нейм

преди 3 години

Как отгоре починалите 24, а отдоле 28?

47

Анонимен

преди 3 години

Всички тестове са с големи грешки, могат да те изкарат болен, а всъщност да не си, реалното е да се гледат болните в болниците. Вероятно в БГ ковида ни изръшка повечето и затова всичко затихва, нужно е отваряне, но с внимание.

46

Анонимен

преди 3 години

Тези 5% ще да са заразени от децата в детски градини и учениците до 4и клас - главните виновници за пандемията, корупцията и въобще всички проблеми в държава. Да отварят молове и нощни заведения, а да вкарат всички малки деца в затвора!

45

Анонимен

преди 3 години

Д-р Коронис Кауза"...неблагонадеждността на PCR тестовете... Това е обяснението защо цяло лято имаше позитивни без симптоми. Това наля вода в мелницата на теорията че 80% го карали безсимптомно. Когато обаче дойде есенния сезон и Ковид се развихри изведнъж се оказа че безсимптомните изчезнаха."Безсимптомните не са изчезнали!Има ги доста. Например, тестовете при учителите!Излизат заразени и неподозиращи това! При това с антигенните тестове, които хващат вируса само в няколко дни.

44

Зоро

преди 3 години

Всичко е точно както казвам още от септември.Има ученици в клас, има проблем. Дори тиквта беше схванала, ама нали се върти и иска да угоди на Меркел ли, на кой ли не знам, да се пише много загрижен за образованието, натика 1-4 клас и ето го резултата. Докато спадаха заразените след месец (всички вкъщи) и ето какво става само от 1-4 клас.Сега остава да върне и 7 8 12 и мазалото е сигурно, пак ще има 1000 заразени или 2000.Типичен боковизъм. Непоследователност. Ветрило. 1 напред, 2 назад.

43

Св

преди 3 години

Случаите на хоспитализиране не само не намаляват а леко се увеличават от вчера. Така и не мога да разбера от две -три седмици "излекуваните" смятай миналите 14 дневната си карантина и не са се оплаквали от нищо, са повече от новорегистрираните. Дори по едно време имаше над 10 хил на ден. Но броя на хоспитализираните намалява с толкова малко ... Не мога да го разбера. Има ли връзка с това, че клиничната пътека я вдигнаха 2-3 пъти... не смея и да питам.

42

Анонимен

преди 3 години

E и?

41

Анонимен

преди 3 години

Процента е малък.Явно може вируса да е преминал през голяма част от българите но да не са се тествали.

40

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Много отдавна се пише и се говори че PCR тестовете са абсолютно неточни. Касае се за научна измама. Текат множество разследвания в различните страни. Шведските власти първи обявиха за неблагонадеждността на PCR тестовете. Казвам го по спомен. Това е обяснението защо цяло лято имаше позитивни резултати без симптоми. Това наля вода в мелницата на теорията че 80% го карали безсимптомно. Когато обаче дойде есенния сезон и Ковид се развихри с пълна сила изведнъж се оказа че безсимптомните изчезнаха.

39

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е фейсбук,е да има достоверна информация! ;)

38

Сметка

преди 3 години

Как така болните са 26 000? Последните 20 дни се разболяват по 500 на ден, би трябвало да очакваме да има не повече от 10 000 болни в момента. Какви са тези 16 000 повече? По 2-3 месеца ли влачат тоя вирус и живеят в карантина с близките си?!

37

Анонимен

преди 3 години

39АнонименДо 33Ти нямаш ли поне трима починали от"измамата" Ковид-19 сред роднините ти и най-близките ти познати? Вече почти всеки в България ги има.При нас петима загубиха биткатаТрима здрави и млади.Двама учители.

36

Анонимен

преди 3 години

Ей пак четете ама като дявола евангелие. Дават хората 65% че ако сте ваксинирани няма да Ви хване изобщо и всички дават 100%, че ако сте ваксинирани и ви хване ще го прекарате леко, без усложнения. Когато казвате А кажете и Б вместо само да плашите...

35

Анонимен

преди 3 години

Всъщност от няколко дни новите случаи се увеличават, а не намаляват. През периода 16-22 януари 2021 беше минимума с по 418 нови случая средно на ден. После има бавно увеличение и сега за 21-27 януари 2021 са 515 нови случая средно на ден.Гледа се период от поне седем дни, за да се отстранят дневните отклонения, най-вече заради събота и неделя.

34

Анонимен

преди 3 години

28До 24Данните ги има на официалния сайт3690 PCR теста с 366 положителни9589 бързи теста с 232 положителниОт PCR тестовете, около 10%... без да смятам точноВчера бяха почти 13% при PCR

33

Анонимен

преди 3 години

Щяхме да се ваксинираме "масово" след м. май, но сега казват, че ваксината няма да дойде.. Астра Зенека я продават на богатите - Израел, Саудитска Арабия, Англия, САЩ.. ЕС ще яде бахура и ние също. Освен това тя има ефективност около 60-65%. Даже четох че вероятно нямало да я одобрят за хора над 65год, с такива не били изпитвания засега... Айде тичайте да се записвате в списъка на желаещите

32

Анонимен

преди 3 години

С пускането на учениците от 5-ти до 12-ти клас следващата седмица,се очаква рязко увеличаване увеличаване случаите!В цял Свят го разбраха,само нашите не могат да включат на правилна предавка!

31

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новорегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

30

Анонимен

преди 3 години

Кога ще карантинираме пациента от Банкя? Вкараме ли него при бай Ставри и епидемията ще свърши.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако реално се тестваха всички лица със съмнения за корона вирус - осигурени, неосигурени, малциствени групи, персонал и деца по училища и детски градини и прочие - нямаше как да скрият, че в България здравеопазване има понякога, не винаги и ако познаваш правилните хора