132

...

преди 3 години

Руский цар е на замята най- велик, над всички пръв,Руснаците са наши братя, наша кръв и плът. Иван Вазовне пишете простотии за освободителя ни --от турските читацибългарите обичаме Русия...това е

131

до Волф Месинг

преди 3 години

Основният конфликт е на Русия със самата себе си. И така, от сто години насам. В резултат два полуразпада на Империята. Предстои третият.-----------Е, тук си прав, но в съвремения свят това се отнася за всички държави и САЩ не са изключение от тази формула!Въпросът е - коя от двете империи шъ съ гътне първа!?ПС-------Глобална икномика, глобални финанси, глобален стокообмен, глобални медии...Ефекта на Доминото!!!!В "интересни времена живеем" според китайското проклятие!

130

до еха

преди 3 години

Лилипуткин откъде има милиарди ??-------------А, можеш ли да потвърдиш твърденията си с факти, не от рода на а. налний така каза, а реални потвърдени факти?

129

Волф Месинг

преди 3 години

Основният конфликт е на Русия със самата себе си. И така, от сто години насам. В резултат два полуразпада на Империята. Предстои третият.

128

Волф Месинг

преди 3 години

Основният конфликт е на Русия със самата себе си. И така, от сто години насам. В резултат два полуразпада на Империята. Предстои третият.

127

Kosta

преди 3 години

Това отдавна не се е случвало на международни форуми: за заплахата от пълномащабна война говори главата на великата сила, страна с първокласна армия и ядрени оръжия. Той предупреждава с толкова спокоен тон, че би било по-добре да крещи-че "противоречията се въртят, което се нарича спирала".

126

ТУЛУП в България

преди 3 години

По публикацията работи: Веселина Йорданова, Много си превзета Весе, Путин похарчил милярди за отбрана, 50 млрд. бюджет на Русия и 600 млрд. Бюджен на Америка. 10 пъти разлика. С тази продажна журналистика какво оставяте след себе си. Не ви ли е срам *** такива. Това не е обективна журналистика, много ви е голям наклона към Господарите от САЩ. Русия е сувернна държава и никой няма право да им проповядва морал и да ги учи как да живеят. Не ви стигна Окрадохте, продадохте и разбихте България.

125

До 111

преди 3 години

Не значи "пътник", а Пътев. Невежеството не е аргумент.

124

до миролюбивото жуже

преди 3 години

Проблемът на Русия е, че всеки иска да получи парче от нея!Не Русия се приближава до границите на НАТО, а тъкмо обратното.Проблема на Русия е, че защитава националня си и териториален суверенитет.Проблемът на Русия е, че е единствената пречка пред установяването на Новия Световен Ред на Нео-Либералите.Проблема на Русия е, че се придържа към традиционалните цености на семейството с мама, татко, син, дъщеря, и не приема идеологията на "Трансформърите" с множеството полове.Нъл, тъй!!!

123

Анонимен

преди 3 години

Страх лозе пази...

122

миролюбивото жуже..х

преди 3 години

конфликт между русияИзраел,конфликт русия китай, конфликт русиягрузия, конфликт между русия и англия, конфликтът между русия и чечня,конфликтът между русия канада, конфликтът между русия японияКанада еготова за силов конфликт с Русия в Арктика Разтревожена е от нарастващото руско военно присъствие там.Канада еразтревожена, че Русия увеличава военния си потенциал в Арктика и е готова дазащитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви канадският външенминистър Джон Беърд в интервю за датския вестник. Проблемът на Русия е,че отвсякъде е обградена от съседи. Поляците си имат

121

Забележително!

преди 3 години

Интересно е какво Путин е казал и какво са го чули!Путин след 12 години насам влиза в осарника и ги утрепва от упор че либералните движения имат същия ефект като преди началото на втората световна война (-30 те).И че положението е взривоопасно.А я вижте заглавието.Показателно!

120

Анонимен

преди 3 години

"нарастващото икономическо неравенство". Като в Русия :)?И какви са тези дипломатически жестове? Бай Дън нали много се канеше на Русия ?

119

Анонимен

преди 3 години

Конфликта не е всички срещу всички както го представя Путин. Конфликта е между Русия и останалите. Така че Путин хубаво да си направи сметката какво ще стане с него и подопечния му вилает ако продължава да плаши с война за да си прокарва имперските интереси.

118

Анонимен

преди 3 години

А какво става с берлинския пациент? 100 милиона гледания на видеото му - кога ще излезат тези 100 милиона да свалят Путин.

117

Анонимен

преди 3 години

Енократна парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

116

Анонимен

преди 3 години

НАИСТИНА ВЕЛИК!

115

Анонимен

преди 3 години

да си представин че беше като пияницата елцин всеки ден четки и усмивкино тоя им бръкна в краварските *** и сега са мобилизирали цялата краваристанка прислуга на барикадата да сипе"комплименти"така ще е но китай няма стигане в технологиите а русия във въоръжениятасега ще продалжат договора за ядрените оръжия краварчетата с 5 години с надеждата че ще наваксат но няма как да стане- лошото е че пак сме от губещатат странабайдън забрани сондирането- те и до сега купуваха руски втечнен газ

114

Зозо

преди 3 години

В Рашата пак настъпва глад. Путин ще го провисят с главата надолу, то само с анимации не става :))))))))))))))))))))))))))))))))) Тръгнал да плаши?!? Кой ще плашиш бре Гаврош?

113

Анонимен

преди 3 години

До Кажи за дворецаЗа къщата в Барселона ли питаш?