10

Анонимен

преди 3 години

Неграмотни млади ромки касиерки в нашите маркети ги обучили на електронен калкулатор че и гримирани и лакирани също като в сериал.

9

Анонимен

преди 3 години

Голям бюджетен дефицит ни очаква

8

Анонимен

преди 3 години

програма "Активиране на неактивни лица" - УЖАС! за какви неща отиват данъците ми....

7

Анонимен

преди 3 години

НАЙ-ПОСЛЕ БЪЛГАРИЯ УСПЯ ДА ИНТЕГРИРА РОМИТЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ!ВСИЧКИ СТАНАХМЕ РОМИ!

6

Анонимен

преди 3 години

ВЧЕРА ХОДИХ ДО ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И ЕДИНСТВЕНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА,КОИТО ИМАШЕ БЯХА 2 МЕСТА ЗА СЕРВИТЬОРИ И 1 МЯСТО ЗА БАРМАН!!!ЕТО ТОВА СА ПРОГРАМИТЕ НА МИНИСТЪР САЧЕВА!

5

Анонимен

преди 3 години

АМИ ОТИДЕТЕ ДО ОБЩИНАТА И ЩЕ ВИДИТЕ,ЧЕ ТРУДОВАТА БОРСА ТАМ ИЗОБИЛСТВА С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА В РЕСТОРАНТЬОРСКИЯ БИЗНЕС!!!ДАЖЕ НЕ СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА ГИ ПРЕМАХНАТ ОТ ЛИСТА НА ПРРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА РАБОТА...ТОЛКОВА СА МЪРЗЕЛИВИ.БИЗНЕС,КОЙТО В МОМЕНТА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!ЗА ДА ВИДИТЕ КОЛКО СА В ЧАС РАБОТЕЩИТЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ...ПО ЦЯЛ ДЕН ГЛЕДАТ ФЕЙСБУК И ПАЗАРУВАТ ОТ РАЗНИ САЙТОВЕ.

4

Анонимен

преди 3 години

ще ви дам един *** пример с община самоков,за да разберете мащабите на безполезната администрация по градове и села.община самоков по време на социализма имаше население близо 45-50 хиляди души с администрация от 17 човека...днес община самоков има население 32 000 души,общинската администрация е над 150 души.огромрн брой дублиращи позиции и по цял ден гледат фейсбук и си пазаруват разни работи онлайн.

3

Анонимен

преди 3 години

На повечето заплатите им падат или исчезнаха с безработицата. А за обучение за преквалификация искат по 3-4 хиляди лева във ВУЗ на семестър но не от държавата а от джоба всеки ако има пари и не знам какви са тия лъжи написани в статията.

2

Анонимен

преди 3 години

пълни глупости...на голяма част от хората,които получаваха някакви пари от борсата този и най-късно следващия месец парите секват а програми за заетост няма абсолютно никакви.на въпрос на десетте служителки в бюрото по труда дали има някакви програми,ми отговориха...ами не знаем,а една госпожа с огромна досада стана от стола и ми хвърли един лист,където имаше 2 работни места за сервитьори в заведения,кото не работят.хиляди се очаква да не могат да си купят хляб!

1

Киро

преди 3 години

За музикални MP3 ли става въпрос