16

Intel Inside

преди 3 години

Хайде, хайде! То пък беше голям прогрес като бяха на училище. Как не разбраха някои, че образование вече няма. Само ПРИСЪСТВИЕ в училище. Никой нищо не учи и ги бутат клас след клас. Неграмотници с дипломи. И сега с тези две седмици присъствено много ли ще прогресират? Или колкото месец октомври присъствието и завихряне на пандемията. Поне избегнаха социалните контакти с наркодилърите край училищата.

15

Анонимен

преди 3 години

Дори още не сме наясно с огромните минуси от затварянето на училищата. Нямаме представа какво ни чака и не можем да оценим огромния негатив на този етап.

14

БАЧКАТОР

преди 3 години

Трябва да направим като белгийците. Иначе няма отърване от щабове, uдиoтu и uдuoтските им мерки!

13

БАЧКАТОР

преди 3 години

Съгласен съм че мерките са алогични, абсурдни и вредни. Жаклин, кажи го на кpeтенckия министър ангелов.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв филм....Всичко може да се компенсира, само не и смъртта. Човешкият живот е безценен.

11

До анонимника 4

преди 3 години

Знаеш ли в колко часа се връщат повечето хора от работа? Със сигурност не знаеш. Само че децата са вече изморени, а и трябва да им се приготви и вечеря, че и обяд за следващия ден. Помагаме минимално, събота/неделя се стараем да е повече. Но не могат да си позволят нормалните хора да стоят у дома. Е, крадци и калинки и тези покрай тях сигурно могат.

10

SS

преди 3 години

Те (децата) одавна са регресирали.Демокрацията,евроатлантическите ценностти и джендаризмът са си казали думата.А на никой не са му нужни правно грамотни работници.

9

Lan

преди 3 години

Робите нямат нужда от образование...Не е добре и да са особено социални, така могат да бъдат държани покорни, а не да се огранизират в бунове. "Мерките" са идеални за новото общество.

8

Анонимен

преди 3 години

Това с децата и регреса не е вярно. Точно обратното е защото сега имаме повече контакт с тях в семйството иможе да им насочваме вниманивто към най-важното. А че им умира бизнеса е вярно и им съчувствам но само да не претендират че не може без тях...

7

Анонимен

преди 3 години

То щото пък без тези мерки 90% стават научни работници, ае стига глупости. Образованието от 89-та върви на зле, подкупни човечета в мон полагат доста усилия да разбият и малкото, което е останало. Липсва и подкрепа от бизнеса, както вкл. и инвестиции (разбира се има изключения).

6

Анонимен

преди 3 години

Това е целта, да се създаде поколение на необразовани деца, които ще станат бъдещи роби. Милиардерските деца имат най добрите частни учители. Ако някой все още се съмнява - да светът се връща към класовото общество, точно както са го планирани архитектите милиардерите юдеи.

5

Анонимен

преди 3 години

Поколението, които в момента са между 8-18 годишни ще получат огромно отражение в развитието си, благодарение на мерките, които в момента късогледо се вземат, без да се отчитат дългосрочните последици.А като цяло в следствие ще имаме:- разбити икономики- психически нездрави хора- подменена, ненормална реалност, граничеща с фашизъм- безконтролни правителства- полицейска властсамо броя на жертвите няма да се промени

4

Анонимен

преди 3 години

Що? Мама и тати нямат време да помогнат за домашни ли? Те затова се казват "домашни", ама що да се занимавате...

3

Я

преди 3 години

Добро утро.

2

Анонимен

преди 3 години

Все някое дете ще е гламаво, крадливо и нагло като румен, та да стане бъдещ президент. Или поне военен.

1

Анонимен

преди 3 години

Все някое дете ще е гламаво, крадливо и нагло като бойко, та да стане бъдещ премиер. Или поне полицай.