10

К.А

преди 3 години

Имаме си здравен и образователен министър за тази цел.Здравето на децата е най важно.

9

Анонимен

преди 3 години

Връщайте ги на училище!!!!

8

Безотговорност

преди 3 години

Пак глупости! Мен като родител защо не са ме питали? Откъде ги измислиха тези!

7

Анонимен

преди 3 години

Дрън- дрън....та пляс

6

Родител

преди 3 години

За още два месеца вкъщи нищо няма да им стане .По-добре дистанционно ,отколкото разпокъсано присъствено обучение и накрая болни .Който иска нека си спортува ,време за разходка и игри има.Това с присъственото обучение е недомислена работа.През тези няколко седмици експериментално присъствие в училище професори няма да станат.Който учи и от вкъщи учи.

5

Учител

преди 3 години

Защо родителите трябва да си запазят правото да решават как ще бъдат обучавани техните деца???Нека тогава и учителите да решават как ще преподават. Защо постоянно се акцентира върху правата на учениците и техните родители?

4

Студент

преди 3 години

А кога някой ще заговори и за връщането на студентите в университетите ??!!

3

Григоров

преди 3 години

Не, Бойко не иска да връща децата и затова шикалкави с някакви абсурдни графици-децата от 5 до 12 клас щели да се връщат в училище, гърмят всички медии. Само че както са ги разделили, докато дойде ред на последните да се "възползват от екстрата две седмици присъствено обучение" ще вземе да свърши и тая учебна година! Само се правят, че умуват, а всъщност хвърлят прах в очите на деца и родители! Най-важни са кръчмите и фитнесите, тия са престъпници и за затвор!

2

Анонимен

преди 3 години

Бойко иска да ви зарази и разболее така че няма как да стане , ще трябва децата ви да ходят на училище

1

Анонимен

преди 3 години

България и управление на местно ниво? хахаха! Това го обещаваха комунистите още 20-те години, а като се дотътриха, наложиха такава еднолична власт, дето и при царя я нямаше.