294

Анонимен

преди 3 години

Един завършен егоист не може да разбере какъв е проблемът, когато ДРУГИ страдат.

293

Анонимен

преди 3 години

Ангелов ти си един мразен човек, а като станеш обикновен гражданин, кармата ще ти отдаде заслуженото.

292

Сашко

преди 3 години

Мерките са за унищожаване на човешката раса!Global total reset програмата на ООН(частен клуб) е вече в сила,особено след стъпването на демонократите в САЩ!Затваряне на всички бизнеси,повтарям всички...въвеждане на единна електронна валута,затваряне на всички борси и банки(предстои),отнемане на всичкото имущество на хората в замяна получават по 150гр високо протеинова храна на ден,като им се плаща тока и водата!И помнете Бог е слязъл с меч на земята а не с молитва!

291

Анонимен

преди 3 години

308тъжно"На моя приятел майка му почина в линейката,след като в три болнициса отказали да я приемат.Починала е докато линейката е пътувала към следващата болница."Тъжно...Претовари ли се системата с много пациенти, с болни липсващи медици да покриват поне смените, се стига до такъв фатален край, уви! Не лекува, а мори!Затова е важно да пазим мерки, да не скочат случаите за болница много!Затова учениците още не са всички в училище; затова заведенията още не работят с консумация вътре

290

Аман от спасители

преди 3 години

До АнонименТози, който не иска отворени ресторанти може да не ходи. Семейството ми ще ги подкрепи, ако има неподчинение, като отиде на ресторант.

289

Щирлиц

преди 3 години

До ПроСоТоМного са изпуснатите от психиатрията,не е само този другар.

288

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимени мен яко *** изкефи тая негова декларация!...Впрочем,знае ли некой въпросния "Ангелов" дали не е бил пациент на психиатричното ?..На мен поне много ми мяза на ИЗПУСНАТ от санитарите индивид..

287

Анонимен

преди 3 години

Освен собственици на ресторанти, граждани не искат отваряне. Чак толкова клиенти не са се затичали на ресторант.

286

Анонимен

преди 3 години

Протеста е политическа провокация,някои извънпарламентаристи като Христо *** и Рада ги яхат,което е грозно.На срещата с асициациите проблема е бил забавени плащания,и ще бъде решен,сега изведнъж решиха отваряне на 01.02.,явно са се продали на инициаторите

285

Анонимен

преди 3 години

До ИскренЩели да отварят фитнесите!!!!!!!!!!Това ли е най-важното?Нещо което засяга 100 човека!Голям праз!Да ги затварят,и хората да ходят да работят,вместо да си губят времето!

284

Щерю

преди 3 години

Омагьосан кръг: - Държавата третира хората като нейна собственост - пък самите хора искат Държавата още повече, да се грижи за тях - и роптаят с/у Държавата...

283

За какво ли?

преди 3 години

за хляб, ***, протестират. на тебе заплатката ти върви нали, че и всички ние ти я плащаме отгоре на всичкото. заврете си "пандемията" отзад и довиждане

282

Анонимен

преди 3 години

254Лай за минели"С трите фалита на България преди 1989, след промените май още един, това е резултатът!"Прочетете отгоре какво съм написал след първата запетайка.Имах предвид точно последното десетилетие - то е след промените!

281

Анонимен

преди 3 години

284 Анонимен"Обаче останалите без работа сервитьори, бармани и готвачи, са длъжни САМИ да си внасят здравните осигуровки.От тази година здравните вече са по 26 лв на месец....Като забраняваш на хората да работят трябва да..."Затова ли са безработни? Техните работодатели да не им плащат дължимото?Добре, че има и свестни: работят, продават оттам, доставят, плащат, внасят и сме нахранени вкъщи!

280

Анонимен

преди 3 години

ангелов твоята заплата е не по малко от 5000 лева на месец. Затова не се учудваи .Защото старите хора са казали СИТИЯТ НА ГЛДНИЯТ НЕ ВЯРВА. За да повярваш ЖИВЕИ един месец с мизерните помощи тогава маи други ще ги бръщолевиш

279

Juls

преди 3 години

Това ми напомня за арогнтните думи на една властимаща ''като нямат хляб да ядът пасти''.Нека днешните властимащи които не знаят какво е да се чудиш как да си изхранваш семейството, преди да почнат да бръщолевят да се сетят за нея и да не забравят че тогава през 1793г. последна дума имаше гилотината!

278

Ани

преди 3 години

Социалистите издивяват предизборно.Въпреки това подкрепям идеята за поетапно контролирано разхлабване на мерките.Някои са преболедували, други са ваксинирани. Нараства броя на хората с имунитет. Въпрос на личен избор. По новините трябва да продължат да предупреждават за да няма после: "ама нали отмениха мерките". Тази безотговорна пасмина не трябва да бъде консолидирана от пРезидента, Слави и КН.

277

arsenalfc

преди 3 години

Икономика не се прави със заведения и ресторанти.

276

Искрен

преди 3 години

България е на 2ро място в света по смъртност. Изпреварва ни само Лесото. Държавата изхарчи 5 млрд. за бойни кораби и самолети, а в същото време няма пари за животоспасяващи лечения и медикаменти за деца. Та, кво рече министър Ангелов - че здравето и животът на българите са приоритет ли?

275

БАЧКАТОР

преди 3 години

Този човек дори и професор да е си остава тъnak!