12

Анонимен

преди 3 години

Убийството е организирано,предумишлено от ОПГ с организатор и изпълнител и още терористко при отчитане на мотива за изпълнение,като най-малкият е убития да замълчи,да млъкне,отмъщение особено за забележки на некултурно поведение на/в обществено място какъвто е обществения транспорт.

11

Гневен

преди 3 години

Постепенно се превръщаме в окупирана държава - от диви прости хора, полуживотни. Но законът ги милва с перце! Затворът не ги плаши. Излизат и се хвалят с делата си - колко леко е наказанието. За един етнос да окрадеш, биеш, раниш или убиеш българин се превръща в цел и гордост. Ако им направиш забележка - бой, плюнки, обиди... и ножът.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 Всъщност, проблемът не е нито толкова в прокуратурата, нито в съдилищата, а в законодателството. Което е построено така, че да защитава максимално правата на престъпниците, пренебрегвайки правата на пострадалите. Няма никаква логика един съзнателен , подъл убиец да лежи ефективно около 10-11 години, а убитият да е в гроба за вечни времена...Но по действащото законодателство е така и именно така, защитават се интересите на убиеца, убитият си е убит и...толкова. Де на е бил убит!

9

Анонимен

преди 3 години

Защо постоянно платените соросоидди плюят по прокуратурата в България, като проблема е в съдилищата даващи такива ниски присъди за убийство?

8

Ужасът България

преди 3 години

Пернишката секта се занимават с изтезания и поръчкови убийства но не ги арестуват въпреки жалбите и сигналите щото били познати на прокурор Гешев и някаква Соколова!

7

Totenkopf

преди 3 години

Да живее червената съдебна система, такива убийци на почит тук

6

Анонимен

преди 3 години

Само каторга за такива, на канче вода и коричка хляб на ден.

5

Шляхтиц

преди 3 години

В САЩ за убиец и съучастник в убийство присъдата е доживотна без право на помилване и за двамата. В щатите, където смъртното наказание не е отменено, смърт чрез инжекция..............

4

Анонимен

преди 3 години

Финландци?

3

Анонимен

преди 3 години

E ... щом е след скандал, може. Аз помислих, че пак щяхте да напишите "без причина", а ние да седиме и да цъкаме с език, като добрите българи, които сме.

2

Анонимен

преди 3 години

Всичко под 30 г. затвор е подигравка.

1

Анонимен

преди 3 години

Връщане на смъртното наказание .