5

Анонимен

преди 3 години

Първо - това не е корупция а незаконна дейност ( с алкохола). Този е търгувал с акцизни стоки, без да има разрешение. Това е търговия, вярно незаконна, но търговия. Не е корупция.Второ това не е корупция а прикриване на данъци. Просто са изкарвали някакви пари, от продажби на имоти и там квото се сетите, но не са ги декларирали. Това пак е търговия, не е корупцияКорупция е съвсем друго нещо - да дадеш пари и не само пари, на човек който има власт и той да те уреди да изкарш едни пари или имоти

4

стоян

преди 3 години

Така наречената "политическа класа"в България открадна милиарди.Тези отпадъци ни залъгват с някакъв си милион.Ами само в чекмеджето на Боко Тиквата имаше толкова.Конпи,момпи.......всичко е за разформироване и извънреден съд.

3

Анонимен

преди 3 години

Браво, ама не пишат колко милиона глоби трябва да платят (платим) когато се откажат от запорите.За тези случаи тук информация никога не се дава.Само един пример: За да продадат Виваком, КПКОНПИ се отказа от запор за над 1 млрд. За това си действие, комисията трябва да плати 40 млн.

2

Анонимен

преди 3 години

Стига бе!Само в чекмеджето имаше над 1 милион евра,отделно кюлчетата злато.Не знам с какво се хвалят.

1

Анонимен

преди 3 години

Браво! През 3 месеца по 1-2 милиона, от някой случаен бивш сводник! Не казвам, че е нищо, казвам, че е прах в очите и може МНОГО повече. Разлседвайте за до 30 години назад! Комшията ми смени 4 S класи. Да, завиждам! Завижам, защото на мен ми зпаорираха банковата сметка, зщаото имало 7 лева неплатен данък, а онзи ми се хвали, как регистрирал кола за 150 000 лева, за баничарка и спестил мита и прочие. Сега стана общински съветник и вече недосегаем ... ама още върти ***.