5

?$

преди 3 години

В тикволандия няма финансови и икономически закони, защото няма икономика, а тиквономика. Основните правила са да си във властта, на висок държавен пост или в администрацията и да усвояваш евраци и обществени средства по държавни поръчки. Така че цитирането на финансови съвети от Уолстрийт джърнъл е абсурдно.

4

Канторовитц

преди 3 години

Всички тези финансово-инвестиционни "тънкости" се въплъщават в една кратка дума,казана от умиращ баща на сина си..;"Нищо да не дължиш на държавата..и пари от банка да не вземаш".Така е тук...по нашите ширини!!!

3

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 3 години

Да ометем напролет при Бай Ставри в Централния всички киомуняги от СДС,БСП,НДСВ,ГРОБ и проче българоубийци и предатели,участвали в изкормването и ограбването на народ,държава и Родина ,превърнали територията ни в Катун,клозет и руини .Трябват някъде около 10 000 килии, борудвани с по две легла и подцинкована кофа за сранье,според европейските стандарти.

2

Handel

преди 3 години

"Трябва да мислим за извънредните ситуации и да отделяме средства"Или казано на български - не забравяйте че повечето политици са "слуги на народа" само докато трае преизборната компания. След което "слуги на народа" се заменя с "популист" и се обяснява колко лошо е това, а въпросните политиц се превръщат в слуги на собсвените си чекмеджета.

1

Анонимен

преди 3 години

Крадени принципи.Купувайте, когато другите се страхуват се казва във всяка криза, първи са го измислили юдеите преди векове!