29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А защо не ги компенсират до 3030г"Защото е малков ероятно, че ще са още в бизнеса 3030-а година и е икономически нерентабилно.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тия чак и пропуснати ползи им плащат.<br>Какви хора са тия бе?"Най-щастливата нация за последните 10 години. Понякога са на второ-трето място, ама не им е особено голям проблем. И ние ги водим по самоубийства.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Никакви мерки не трябва да има за такива. Нека си фалират. Не трябва да се отглеждат животни за кожите им."Защо? Аз нямам нищо против, да си купя такъв продукт. Ако на теб не ти харесва - майната ти. Смао не забравяй, да не вземеш моите и техните пари, когато ни онбслужваш на касата в макдоналдса. Да те видя тогава, господинчо драги! Все ревете, ама като зкаъса икономиката от прекалено еко и соц. глупости, обръщата палачинка и позвате с "народен съд" и прочие.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Варварски държави? Олеле ...

25

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМЕННа кои, бе? След 2 години ще отворят наново. И да, хищници сме. проблем ли ти е? Съжалявам, ако е така.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Аз мога и е бой да ги оправя, ама не ви стиска на повечето.

23

Анонимен

преди 3 години

От Уикипедията: месото и костите на норките се използват за направата на храна за домашни любимци, храна за животни във ферми, органичен компост, торове, боя и дори ГУМИ?!?!Така че освен кожата, останалата част от животното се ползва също. Та нека човека от коментар 8 да каже с какво живота на една крава струва по-малко от този на норка.

22

АНОНИМЕН

преди 3 години

Така им се пада! Няма по-големи хищници от хората!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Колко ще "стегнеш" управниците в България бе ****ьо?До толкова доколкото ти позволят и ти да "усвояваш"? Аман от такива стегачи като теб.

20

Анонимен

преди 3 години

"Не трябва да се отглеждат животни за кожите им." - И защо? От една крава се ползва всичко - месото, кокалите и дори кожата. Ти нали не мислиш, че хората са такива икономически инвалиди че да вземат само кожата на норката и останалото да изхвърлят на бунището да мухлясва? Отделно кожата си е чисто био и е далеч по-добре за природата от разни найлонови парцали (базирани на нефт).

19

Анонимен

преди 3 години

датската норка я дерат, българите си плащат за да ги дерат.тарикат, а?

18

Анонимен

преди 3 години

От добър народ произлизат качествените политици.

17

Анонимен

преди 3 години

Политиците са произлезли от Народа.Какъвто е народа, такива му и политиците.

16

Зоро

преди 3 години

То хубаво да ги стегнем, ама то хвани единия удари другия.Няма кой да хванеш, та да го стегнеш.

15

Това добе

преди 3 години

А за избитите българи в Македония кога ?

14

до 7

преди 3 години

"Какви хора са тия бе?"Ми от по-равните са, виж каква е синеока протестантка. Ама парите не правят всичко - сега в НСР ще видят кон боб яде ли, докато ние "простите балкански субекти" си живеем живота, макар и в обичайния недоимък.Ако някой си въобразява, че идеологията на онзи с мустачките се роди и отмря заедно с него, да помисли пак. Ако погледнем критериите, по които делят европейските страни ще установим, че протестантите благоденстват, католиците бутат криво-ляво, а нас държат бедни.

13

Анонимен

преди 3 години

Малцинствата пишат срещу Българияа като отидат в Дания живеят както норките

12

Анонимен

преди 3 години

До всички, които разправят как парите щели да дойдат от ЕС - Ами така е в държавите, където правителствата работят.Вместо да завиждате, питайте мутрьо къде са нашите помощи - да не ги е метнал от прозореца на джипката без да иска?

11

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До Анонимен''Парламентът на Дания одобри'' - но щом казваш че паричките идват от ЕС, ок.

10

Анонимен

преди 3 години

Дания е държава, а България колония.... Единственото спасение е масова емиграция, не си губете времето тук. Животът е къс за да ви го по ту чи БМБ. Не си правете илюзии. 30 г минаха в мечти и обещания