15

Рожденик на 20.05

преди 3 години

Хора, една малка услуга. Имам рожден на 20 май, а 19 и 21 са неучебни..слейте ги някак! Не искам аз да ходя тогава на училище и ще зарадвате едно рождениче. Айде, моля ви!

14

Ученик

преди 3 години

КАТО ЩЕ НИ ПУСКАТЕ НА ДАСКАЛО НИ ПУСКАЙТЕ ЗА ПОСТОЯННО! НЕ САМО ЗА 2 СЕДМИЦИ!!!

13

Григоров

преди 3 години

Нещастници такива, децата не ходят от октомври на училище, те ще ги пускат на групи по две седмици и после пак вкъщи! А всички платени медии ще ни занимават с кръчмите и фитнесите, че са ни много важни! Връщали децата от 5 до 12 клас, егати връщането, докато дойде реда на последната група ще свърши учебната година!

12

Тихонов

преди 3 години

Е това ли е гръмогласното връщане на децата-последните ще отидат чак март месец и всички се "връщат" за две седмици, колкото да ги допобъркат окончателно! Бойко, *** такъв, фитнесите, кръчмите и курортите така ли ги отвори-за две седмици и после обратно вкъщи??? Това е геноцид срещу българските деца и образование! Борисов, Вълчев и Ангелов-национални предатели, вие сте за съд и затвор!

11

Родител

преди 3 години

Защо Здравният Министър е още с маска? Нали се Ваксинира 2 пъти вече.

10

Анонимен

преди 3 години

Абе, я затварайте училищата след 4 клас. Тука бачкатори требват, а не лигльовци с айфонята. Марш на полето и у краварника! Ши ми се праат на госпоици с тея хартии. И даскалята и те на нивата.

9

Анонимен

преди 3 години

Трагедия с предизвестен край....нищо друго не ни чака.

8

здравомислещ

преди 3 години

До Анонимен 5Ти си болномислещ.

7

Анонимен

преди 3 години

КАКВО РЕДУВАНЕ КАКВО РЕДУВАНЕ БЕ!!ЩЕ ВИ ПОРЕДУВАМЕ НИЕ ХУБАВИЧКОНУЛЕВА ГОДИНА ДА СЕ ОБЯВИ ВЕДНАГА И ДЕЦАТА НА ДАСКАЛО ЧАК СЕПТЕМВРИ. СТИГА ТУКА ТУ НЯМА ДА СЕ ХОДИ НА УЧИЛИЩЕ ТУ ЩЕ СЕ ХОДИ АБЕ АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ВЕДНАГА ОБЯВЯВАЙТЕ НУЛЕВА ГОДИНА!ЗАТВОРИТЕ СИ УСТИТЕ !

6

Анонимен

преди 3 години

Поне да бяха ваксинирали половината население с втората доза и тогава да започват експеримента с учениците, който е с предварително ясен резултат.

5

Анонимен

преди 3 години

Откога здравомислещите ги наричат страхуващи се?!Мйа ги е страх тези дето се правят на смели изпод кревата откъдето врякат, че всичко е измама, вирус няма, няма да носят маски, ....

4

съвет

преди 3 години

Всички в клас още от днес, а страхуващите се да се качат високо в планината нс чист въздух.

3

Анонимен

преди 3 години

Аха..ами бройте 14 дена от 5.2. ...и панаира да започне отново!

2

Анонимен

преди 3 години

Тая работи вони здраво, но дали ще разберем каква е причината. Тестват съмнително малко от страна на държавата, ваксинацията ни е на етап графици те разхлабват всички мерки.

1

А резултатите

преди 3 години

от недомислиците очаквайте в началото на март. Като няма ваксина, важното е да има колективна (без)отговорност.