5

Има едни

преди 3 години

пари за усвояване от едни наши хора. Вече на мода е думичката ВАКСИНИРАНЕ, която за съжаление липсва. Пак тичане след събитията и преливане от пусто в празно, но важното е да кипи безсмислен труд.

4

Анонимен

преди 3 години

Първо се плащаха луди пари от хората за тестове и изведнъж вече безплатно тестване.Каква е причината да бяха безплатни тия тестове още от самото начало...32547

3

?

преди 3 години

В Румъния ги ваксинираха - тук ги тестват. С тази корупция и Македония ще ни задмине. За Румъния е вече дори не се сравняваме.

2

Анонимен

преди 3 години

200 000 лева е само цената на труда на "пробонабирателите"(каква красива българска дума). Учителите не са държавни служители.Ваксините са през бюджета на РЗИ. Антигенните тестове се прилагат и са достоверни само при проявени симптоми. Кипи безсмислен труд и творческо харчене на пари. Кръвните тестове поне щяха да покажат колко са преболедувалите вируса

1

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да има държавна лаборатория и тестовете да са безплатни за държавни служители.Тогава нямаше да е 200 000 цената, а вероянто нула, защото така или иначе ще има заделен бюджет. Ама не ... мноо сме хитри и ги разбираме.