10

1 на 8

преди 3 години

РЕСПЕКТ! Браво на докторите и екипът! Късмет, мило дете!

9

Анонимен

преди 3 години

Браво, дано всичко да е успешно и в бъдеще.

8

Коментар

преди 3 години

Ако беше българско дете никой нямаше да се занимава с него ама нали е от специалния етнос ги обгрижват....после цялата маала ще гласува за бат Винету!

7

Браво до огорчените

преди 3 години

Хайде първо вижте видеото с майката и момичето и после пишете минуси. Защото такива като тях днес викат "благодаря", а утре се събират на тумби да бият лекарите. И защото българите събират десетки хиляди евро за броени дни в социалните мрежи, докато здравната каса не си мръдва пръста за техните деца. Нищо, че само българите я издържат. Тези защо не са направили дарителска кампания, кой ще познае?

6

х@с мо к@р

преди 3 години

браво.А всички останали дето ги отписват от онкологията и им казват гледайте си го у вас с една заплата или тези с тежки болести дето се мъчат години невидими з аобществото нема и стотинка помощ ...евалата здравна каса ...

5

Браво, браво, ама...

преди 3 години

е от тези, дето не плащат нито данъци, нито осигуровки. Че и бутикова протеза била поръчана, платена от здравната каса. Нищо де, спасени са още много животи, защото скоро ще започне да ражда.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво! Пожелавам пълно възстановяване на момичето.

3

Анонимен

преди 3 години

Дайте да помислим реално. Ще се радвам на тази операция, ако е извършена в Русе, Самоков, Бяла Слатина или друга по-малка болница. Това, че е направена в София, където са най-големите специалисти и техника не ме радва. Иначе да е живо и здраво детето.

2

Авертас

преди 3 години

Късмет и здраве за Райна! За лекарите - поклон! Повче съобшения за успешно лечение са ни необходими. Повече статии за достойни прояви на лекари, учени и преподаватели. Така ще се отлепим от тинята, в която ни натикаха през последната година.

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на лекарите