29

анти майна

преди 3 години

протестиращите са комунисти които пропагандират срещу най-добрия български управник борец срещу комунистите - г-н Бойко Методиев Борисов!

28

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ние в Долни Окол имаме ток...разгеле.

27

Анонимен

преди 3 години

партизан бойко шумкаря да слезе от родопите или там където се подвизава като хайдутин и да иде да им пусне един кабел...

26

Анонимен

преди 3 години

Така и не обясниха т.н. 2-3 майки *** вещерки защо искат оставката на главния прокурор?Какъв им е проблема на тях с главния прокурор?За олигарсите и Божков ясно че искат неистово,също и резидента с агентурата, но майчищата олигарсите ли обслужват,те ли им плащат да поддържат купона с десетина заблудени за по рвтино.Изглежда държат на гл.прокурор да не закача спонсорите им,то няма друго обяснение,да искат нещо,без да обясниш защо и какво очакваш?

25

Анонимен

преди 3 години

Изгонете убитаците, защото ще ви провалят.

24

Анонимен

преди 3 години

***, 40 години си дремал, чак сега ли се събуди? Защо не рева на станишев, или орешарски? Щом си карал 40 години, значи ще изкараш още толкова.

23

софиянец

преди 3 години

София от 10-15 години е презастроена. Съществуващата канализация не може да поеме отходните води. И вместо да се направи мораториум на строителството в София, продължават разни селяни от покрайнините да претендират за софийска земя, за която са получили по 2-3- апартамента по татово време. че им е била наследствена.

22

Ганчо Мамуля

преди 3 години

От 40 години живея в Бояна и още нямаме канализация цялата улица.Не знаем вече на кой Господ да се молим.Мутри вън.

21

Анонимен

преди 3 години

И какво ви е виновен Борисов за това??? Има си институции като вик, или енергото. За улиците е виновна общината.

20

До протестърите

преди 3 години

Отидете пред къщата на Фандъкова или Боко. Така има шанс да ви обърнат внимание. Толупа се кефи МНОГО. Когато блокират улици, защото се настройват хората едни срещу други.

19

Анонимен

преди 3 години

Щом утрепаните от системата са там, значи нищо няма да стане. Ще употребят исканията на хората за собствени цели, белким се набутат в новия парламент.

18

Шефа

преди 3 години

Защо занимавате този велик премиер с такива дреболии?Ами ТОЙ умишлено игнорира побоищата на българските протести , убийствата на американските протести , но акцентира на арестите на руските протести!Както казват прави се на луд за пенсия , доказва вярност и лояност на силните на деня , т.е. по негово мнение ние , българите сме към силните на деня - американците!Да ама не Бойко , центъра на силните се измести към военния потенциял на БРИКС , а не на НАТО!Объркан пожарникар си ти , направо СБЪРКАН

17

тато

преди 3 години

Дмитрий Песков: "Протестиращите в подкрепа на Навални са много по-малко гласувалите за Путин"В путински стил можем да кажем: Протестиращите срещу БоБо са много по-малко от гласувалите за него.

16

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо сте сложили кавички на думата "бедствено". Нима не е вярно че улиците там са в бедствено положение

15

Баце

преди 3 години

За какво Ви е канализация, нали Ви направих балкански-путиски паток, срещу 3 млрд

14

Са

преди 3 години

AАз подкрепям протестиращите.

13

Анонимен

преди 3 години

Там от милионер нагоре, могат не само трафопост ами ако решат и собствено енерго да си вдигнат.

12

Дрът

преди 3 години

Не се делете пред съдебната палата отидете и оставката на мутрите вземете!

11

Анонимен

преди 3 години

Иначе Баце че строи 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй

10

Анонимен

преди 3 години

Половината от къщите там са без акт 16, следователно не плащат данъци. По принцип са прави 21 век сме, но за да получиш трябва да дадеш.