682

1

преди 3 години

До Анонимен- 754,както има, и един пожарникар.

681

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 740"Много ти знае чов.ката,затова ще има много да патиш."...Ще плашиш! Не ви стиска, реакционери! Краят ви се вижда и на главатарите ви не им е до такива пишещи, но още не действащи! Мислят варианти как да спасят дирниците си ооссрани!България ще я има! България ще пребъде!

680

От титулярния народ

преди 3 години

До ЕКСКУРЗИАНТВаксина срещу тъъппота още няма и изглежда няма да има. Така, че не се надявай, османлийче обидено, само дето не пишеш къде!

679

Анонимен

преди 3 години

До 1Има само един "Фигурант" в България. Черепа ясно го спомена.

678

1

преди 3 години

До Анонимен-752,не те разбрах,за фигуранта -премиер ли става въпрос.

677

Анонимен

преди 3 години

До 1То това трябва да го кажат тия дето протестират, обаче те горките, понеже само им подават репликите, и често си противоречат. Затова се налага Фигуранта да излиза да им хвърля лозунги да имат да скандират.Иначе мълчи като трябва да каже за Навални, обаче бори "корупцията и мутрите" с шеф на кабинета дясна ръка на Васил Илиев във ВИС-2!

676

1

преди 3 години

До Анонимен-751,когато твоя премиер каже,защо вече 200 дена има протести под прозорците му,на министерския съвет,тогава и Радев,ще се изкаже по казуса Навални,впрочем той се изказа,това е вътрешен проблем на Русия,и борисоф да не се прави на велик "политик".

675

Анонимен

преди 3 години

Радев вече каза ли нещо по казуса Навални, или още чака депешата от Кремлин?

674

Анонимен

преди 3 години

До чакамИди в Афера и намери статията в която пише,че ЦЦ е изсичал гори в северна България, дали е било заедно с ДПС не знам и не пише в статията,но можеш да си намериш статията и сам.

673

1

преди 3 години

До ЕКСКУРЗИАНТ,това за обижданията,такива обидени,като теб го измислиха,а колкото да си бил ескурзиант,сигурно на секс туризъм си ходил ганчооо.

672

1

преди 3 години

Вече 200 дена народа протестира,той пита Президента за мнение,по въпроса с Навални,др.премиер,ти ще отговориш ли ,защо 200 дена народа,протестира мирно,под прозорците на министерския ти съвет,за Навални не плачи,а плачи за народа ,който изнемогва,под мъдрото ти ръководство.

671

Анонимен

преди 3 години

До чакамАз ще гласувам за БСП,АБВ,но предпочитам ГЕРБ,ВМРО,СДС и ДПС пред ЦЦ,не заради друго,а защото хората се напикават от страх от ЦЦ.

670

ЕКСКУРЗИАНТ

преди 3 години

ПРАВ СИ БАЯ МЕ ВЪЗРАЖДАХА ПЪК НА ЕКСКУРЗИЯТА МЕ ОБИЖДАХААМА СЕГА СЪМ ДОБРЕ ЗАЩОТО СЪМ ДЕПОТАТ ОТ ДПС И БСПКОАЛИЦИОНИ ПАРТНЬОРИДПС И БСП МАШАЛАААААЧАКАМЕ ВАКСИНАЦИЯТАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

669

Анонимен

преди 3 години

Ако БСП,АБВ не успее да победи на изборите,по-добре да си останат ГЕРБ,СДС на власт,това е най-доброто решение.

668

ЕКСКУРЗИЯ

преди 3 години

АБЕ ТЕЗИ С ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСКАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИM МАЙ НЯКАКВА ИГРА ИМАОГРАНИЗИРАХА СИ ЕДНИ НА ДРУГИВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, ПОСЛЕДВАН ОТ ЕКСКУРЗИЯКЪДЕТО ГИ ОБИЖДАХА, НЕ СЕРИОЗНОКАКВО СТАНА С ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС И ЕКСКУРЗИЯТАИЛИ ПРОСТО СЕ КОАЛИРАХАХАХАХАХАХХАХААААААААААААА

667

чакам

преди 3 години

Борисов да коментира това:Цветанов:С договорка между Борисов и Доган Карайдайъ назначава директори в горските стопанства.Искам преди изборите тези схеми да станат ясни, защото когато гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС. Недоумявам защо мълчат Цвета Караянчева и Даниела Дратикова, които са ме молили да противодействам на такива действия, например на смени на областни директори на МВР и аз бях човекът, който противодействаше да не се случи и т.н. и т.И защо тук няма нито една статия за Цветанов?

666

До 733

преди 3 години

И ти си за психиатрията.

665

Анонимен

преди 3 години

Много ти знае чов.ката,затова ще има много да патиш.

664

Анонимен

преди 3 години

ББ се пише за пръв демократ и като такъв и под път псува комунистите, макар че за не съм видял бивш милиционер да стане 100%-о полицай и като такъв да защитава демокрацията в БГ и света. Преди няма и месец няколко хиляди протестиращи от Южните щати превзеха Капитолия и направиха прехвалената aмер. демокрация за резил. Боце, ти защо не скочи срещу тях и не отиде да се биеш в Washington с КПП и Захариева? На 2.09.м.г. 4-има полицаи се разбесняха и се държаха като зверове. Уволнихте ли ги? Не!

663

Анонимен

преди 3 години

Така нареченият "казус Навални" е само в гyмeнитe неолиберални глави.Руснаците си имат суверенно законодателство и си го спазват.Путин забрави да пита "сульоипульо" провалени тиквочи за мнението им.