21

Правда

преди 3 години

Лидерът на Иран е ислямски терорист диктатор и расист т/е корумпиан престъпник срещу човечеството мира истинат правосъдието и Бога така че заслужава присъда от международен съд и трябва да бъде съден не само от Тръмп за престъпления на измама и клевета срещу праовсъдеието, за противозаконно набеждаване в престъпление на невинни, така и за опит и планиране ан заговор за убийство и заплаха за живота на Тръмп и посолсвто САЩ и на други народи-призовавайки като Хитлер за смърт на Америка и Израе

20

emigrant

преди 3 години

Ха,ха,ха??!!Туитър блокира официалният президент на САЩ,който призова симпатизантите си на митинг??!!А разпространява официално призивът на най мракобесната държава за убийството му?!А може би в този момент ДЖ.Ба й дън,удобно подпрян на старото бюро в стил Б.Клинтън лъска ба ст у ня в екстаз,че враговете на САЩ ще се саморазправят с политическият му опонент?!На къде повече да им лъснат за дни ци те на тез световни конспиратори?!А ний се чудим с години що света страда?!Аз вече съм за китайците!

19

Ловен сезон - Открит

преди 3 години

Лоша му е работата на Тръмп!Той си няма и най-бледа представа какъв таралеж си вкара в гащите с тая простотия дето в направи за да се хареса на евреите...Сега и когато имунитета му падне а импийчмънта го остави без охрана и привилегии на бивш президент , фанатиците от Иран могат да си го гръмнат дори и без да създават международен скандал.

18

Анонимен

преди 3 години

Лоша му е работата на аятолаха!Той си няма и най-бледа представа какъв таралеж си вкара в гащите с тая простотия!

17

Анонимен

преди 3 години

иран не е ирак и персите не са араби. войната в ирак започна, защото ирак нахлуха и окупираха кувейт, откъдето сащ се снабдяваха с петрол. а от иран нищо не получават.нито едните, нито другите ще посмеят да започнат война. това са приказки за стягане на собствените редици.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Както написах, сянката е на американски бомбардировач със стелт технология или по точно Б-2 Спирит на Нортроп Груман, макар че може да се поспори дали не може да е и Б-117 Найтхоук на Локхийд.Това, че иранците са толкова неграмотни, та не могат да се усетят да използват сянката на нещо, което те поне имат, показва, че скоро няма да имат успехи в ..... каквото и да било.

15

Totenkopf

преди 3 години

Някаква шега ли е това? ахахахаххаах заплашил в Туитър с неква снимка, не сте уред в главата в този пропаднал сайт

14

US джендър флуид

преди 3 години

Всичко е ясно. Ще го очистят неолибералните марксисти, които го свалиха с преврат, а отговорността ще поемат иранците.

13

Анонимен

преди 3 години

"Ген. Касем Солеймани, под чието ръководство Иран укрепи проирански групи извън страната, разшири военното си присъствие в Ирак и Сирия и организира офанзива срещу бунтовници в Сирия по време на продължителната гражданска война"=========Ген. Касем Солеймани громеше джихадистите и терористите - наемниците, осъществяващи външна агресия срещу суверенна Сирия.

12

Анонимен

преди 3 години

На тоя да не му се случи подобна случка... Случаи има много и случки има много...

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Да наистина сянката е на стелт бомбандировача B2.

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтелт не е бомбардировач. Стелт е изтребител, който радарите не го ловят ако лети на ниско. Има вертикално излитане и е безшумен. Като хеликоптер Апачи е.

9

Хахаха

преди 3 години

Аятолаха май не чатка, че ако не беша Тръмп, досега да има запалени още войни.Демократите в САЩ са истински войнолюбци, включително Обогто, който има и Нобел за мир ???Да заплашваш президент на САЩ, не е никак здравословно ... Израел само чака ... и също ще помогне ...

8

Анонимен

преди 3 години

ОК, този се върза. Вече знам кой ще нападнат американците.Сега да очакваме мащабна война в Сирия, после коридор към Иран и шоуто започва.

7

Анонимен

преди 3 години

Сянката е на американски бомбардировач стелт. Егати неграмотните ***.:)))))

6

svetlio

преди 3 години

Една война в залива не изнася на никой от държавите там.Войната точно там е желана,но трудно осъществима!

5

ТуитЛер

преди 3 години

Да видим дали ще го блокират и него, както Тръмп. Нали причината беше, че призовавал към насилие ;)

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Да имаш акаунт в тутер и фecбук не е необходимост, а направо си е превъэходство!!

3

Анонимен

преди 3 години

До брехххДа, а бивш американски президент няма. Сякаш иранеца проповядва мир.

2

бреххх

преди 3 години

резачката имал акаунт в Тwitter