83

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е добре полирана и върху нея се отразяват разни неща.

82

Анонимен

преди 3 години

СБХ кплкп млади талантливи художници унищожи през комунизма...не е истина.Сега пак слугува на властта.А на този художник не може ли някой да му обясни, че тази картина е със силен соц уклон?Все едно бай Тошо с Тито.То и сега е съшото...на Тодор охраната...Не е мръднал този народ последните 70г.Язък, че уж 30г уж демойрация имаме. Хората изобщо не са изтеили робското си мислене и преклонение пред комунизма.Включая и художници като този.

81

Читател

преди 3 години

Благодаряй се,че са те залели с помия.Все пак,това е сапунена вода,с която можеш да се изкъпеш,да станеш по чист човек и да забравиш,че трябва да се подмазваш.-101,е достатъчно подробен,солидарен съм с него и толкова!

80

Кондора

преди 3 години

Този "творец" си е сбъркал професията. Придворен шут би му отивало повече. Да нарисуваш между другото Тулупов е невъзможно, колкото и пиян да си! Глад мори изкуствените хора в тези смутни времена...

79

Мислех

преди 3 години

в началото, че тази картина е някакъв фейсбук бъзик. Уви, истина било.Направо се връщаме в култовските времена...Придворни творци винаги е имало, този е много некадърен.Абстрахирайте се от тематиката и общото "послание" - абсолютен примитимизъм.

78

течове от ноздрата

преди 3 години

чисто и просто засипания с помийни течности е една слузеста аNалнаХрема

77

Симо Бъданарецо

преди 3 години

с тази картина е супер. Бате Бойко да му я надене на тиквата . достатъчно е да забележи каква коронка е фръцнал на главата на бати Бойко и то със сянката на някаквъ оранжев работник. Като работникът е на поне 15 метра от Бобъ и въпреки всичко в/у черепа на баце има сенчица от воркеро.Тоя изобщо учил ли е какво е светлина, отражение и разсейката й/*** и мърляч е тоя Симо Помияро.Копирал снимка и го домързяло да тури инжинерката в платното за да преде че мъжагите са ОК

76

Анонимен

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и Демократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.

75

САМО ПИТАМ:

преди 3 години

Вече газ ли пишкаш 96...ха,ха,хааааа

74

Анонимен

преди 3 години

До 95, 94Човече чии си хапчетата навреме,май тази вечер не си ги взимал!

73

А КАРТИНАТА Е С ИМЕ:

преди 3 години

"СБОГОМ НА РУСКАТА ГАЗ".....ХА,ХА,ХААААААМОЖЕ ДА СИ Я ПРЕИМЕНУВАТЕ В:"КАК НАКАРАХМЕ РУСИЯ ДА ПЛАЩА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРЕНОСА НА ГАЗ"!!!!!

72

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

БОЛКАТА Е ГОЛЕМА БЕ , Г-н КРЪСТЕВ...ХА,ХА,ХААААААААААА...С ТОЗИ БАЛКАНСКИ ПОТОК , БОРИСОВ РЕЗНА ФИНАНСИРАНЕТО НА РУСОФИЛЧЕТАТА ОТ "ГАЗПРОМ", ЗАЩОТО ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ , ПОЛЗВА АЗЕРСКА ГАЗ...А НЕ РУСКА!ЩЕ ВИ ПЛЮЯТ И СЕ ВИЯТ , ОТ БОЛКА ....ЗАЩОТО ДА ТИ РЕЗНАТ ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИЯТА , СИ Е ЧИСТА "ПАРТИЙНА КАТАСТРОФА"!А , НАС БЪЛГАРИТЕ НИ Е КЕФ , И СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ ПРЕД ТАЛАНТА ВИ!

71

Койчо

преди 3 години

Батко не се тревожи ти не си виновен.Виновен е толупа на снимката и *** които са я поръчали

70

Наблюдателен

преди 3 години

До Анонимен 86Аз искам да поръчам само една такава, за ке не фа!Да ми идва облекчението максимално бързо, гледайки Тръбата.

69

Ха-ха

преди 3 години

Няма прошка за слугите на Тиквата-те са като прокажени!

68

Анонимен

преди 3 години

Който се навежда пред мутрите си заслужава помията.

67

Агент NNххL

преди 3 години

Др. кръстев, ти си бояджия, а не художник! Заслужаваш помията!

66

Анонимен

преди 3 години

Бат Симо ,ко да та заливат ,ти си в по..ми..я..та на собствената си палитра, ми виж поне поизчисти от л..а..й..на..та четката си и мини на пасторални пейзажи ...или пък рисувай секции с гласуващи там може направо да рисуваш името на партията на бюлетините им ..машинното го за..е..би то не се вързва с прогреса

65

Анонимен

преди 3 години

Къде мога да си поръчам няколко, за хола,за кабинета,за банята,за килера и за гаража??

64

Анонимен

преди 3 години

Комунизма се върна,спете спокойно деца!Партията държава,партията майка,бащата на нацията Бойко е тук,какво по хубаво от това!Всичко зависи от това имаш ли гербава партиина книжка, работа,служби,помощи,проекти,траншове,грантове,обществени поръчки,всичко зависи от бащицата и гербавата партиина книжка! Честито българи!