17

КОЙТО

преди 3 години

НЕ РАЗБИРА , ТУК СЕ СПИРА !

16

11 ГОДИНИ

преди 3 години

ОТ ТРЪГИЧНИЯ ИНЦИДЕНТ КОГАТО БОЙКО ЗАМЕНИ СТАНИШЕВ И ПАК НИЩООО -- КРАДЕНЕТО СИ ПРОДЪЛЖАВА !

15

Анонимен

преди 3 години

До 5Надявам се да успее да осъди България. Не ги е срам тия магистрати. Очевадно има покриване и рушвет нелепо е !

14

Анонимен

преди 3 години

До до 10Кви масла, кви 5 лева?Къса се въже и кабината пада надолу, една жена загива. Така и не се разбира кой е сложил това калпаво въже.Виновно е международното положение.

13

До 10

преди 3 години

Става дума за нов хидравличен асансьор, а не за антиката в твоята панелка. Тези асансьори нямат двигатели, а хидравлично бутало. Маслото може да изкара и 20 години. В общия случай такъв асансьор има около 400 литра масло. Не се изказвай по теми, от които нямаш и бегла представа.

12

до 10

преди 3 години

Двигател?! На хидравличен асансьор?! Боже... И до тука стигнахме- бай *** да дава акъл за ремонт на асансьори... Само да вметнем, че 1000лв. за смяна на хидравлично масло е без пари. И още нещо- сменя се на 10 години.

11

до 10

преди 3 години

Хидравличните асансьори в малки блокове изкарват по 15 години без смяна на маслото, защото вискозитетът му е ок. Подобен асансьор има около 250 литра масло. Ама откъде *** ти да го знае?! В общия случай се взимат 500 литра- 250 за промивка и 250- за постоянно. Със здраве. И, да, по-големи асансьори гълтат и по 1000 литра масло и доста над 5000лв.. Не се прави на много разбиращ- не си.

10

Добрата ламя Спаска

преди 3 години

До Анонимен 3Човече, ти нещо не си доразбрал май :D Те са сменили целият двигател за 5000. И ние го правихме, но си харесахме по-скъп модел за 6500. Това масло за 1000 лв. как да ти кажа - звучи, като някой да е одрал кожата на големи наивници. Или това, или "допускаш неточности" (или тролиш). И просто за протокола - масло се сменя на моточасове или време. На автомобилът ти ти се казва на X километра или 2 години. 10 години експлоатационен срок на масло звучи несериозно.

9

Анонимен

преди 3 години

..е как да няма,жената дето е починала е виновна,според българския съд виновна е винаги жертвата.

8

Анонимен

преди 3 години

Важното е,.че ай ти-тата са предоволни от държавата!Утре, като стане с тях нещо подобно, ще мигат учудено зад големите очила.Ако има останали очи де.

7

Анонимен

преди 3 години

Тук в Беззакония, за двойно убийство виновни няма вас ви гонят асансьори.....

6

Инж. Фани Масакорас

преди 3 години

До АнонименТози от снимката е с клиновидните спирачки и много въжета. Пропадналият асансьор е бил от онези.. с дървените врати, дървените решетки... и бил преправян, побългаряван.Аз лично избягвам да се возя в такива асансьори.. били са хита, 1940-та година

5

Анонимен

преди 3 години

Тази жена ще е в правото си да осъди България за бавно правосъдие.По-скоро в случая има отказ от разследване и повдигане на обвинения от страна на прокуратурата. Очевидно делото няма да започне никога, ако почне, то веднага ще го прекратят поради давност. Пострадали има, виновни няма

4

Дарвин

преди 3 години

До 3Цецо ти ли се бе?

3

Анонимен

преди 3 години

Тъй като имам асансьор, който спира в коридора на жилището ми (блок на 12 години), беше много важно да намерим точния техник. Има техници и техници. Нашият е много съвестен и изпипва нещата. Какви ли не случки знам от съседи- тройни цени за поддръжка, нищо не правят великите фирми, безотговорно престъпно поведение. Например, дойде време да сменим маслото на асансьора и дадохме 1000лв. с гаранция 10 години, сертификати, документи. За същия модел асансьор съседите бяха дали 5000.

2

АнонимеН

преди 3 години

И ДОРИ ДА ИМА ПОДДРЪЖКА МОЖЕ ДА ИМА НЯКЪДЕ ДЕФЕКТНО МЯСТО НА ЖЕЛЯЗНОТО ВЪЖЕ КОЕТО ДА НЕ СЕ ВИЖДА!!АЗ ПИТАМ: ЗАЩО ТЕЗИ АСАНСЬОРИ НЯМАТ СПИРАЧКИ!??-----------ОТ ФИЛМА: СКОРОСТ 1СЕ ВИЖДА, ЧЕ АСАНСЬОРИТЕ ИМАТ СПИРАЧКИ!! А ТОЯ НЯМАЛ!

1

Анонимен

преди 3 години

Тези асансьори като този на снимката не са ремонтирани още от времето на соца.По-добре е хората да не ги използват.