9

Анонимен

преди 3 години

Нашите англо-американски благодетели са искали да разчистят терен за утрешната София, да израстне по-модерна и красива! И да я попрочистят от старци, които ясно не са продуктивната част от обществото. Не са успели да сринат "Александър Невски", който е символ на православието, забравих как го беше нарекъл юдеят Мони Паси. Но пък успяха да разрушат Държавната печатница, която печатеше на кирилица, забравих как я нарече гениалният фантаст Любен Кроко Дилов - Баща. И Народния театър. И 12000 сгради

8

До 6

преди 3 години

За хан Кубрат много отдавна се знае защо е погребан в днешна Украйна - защото там е имало Българска държава, преди да бъде основана нашата от Аспарух ! Това, че не го знаеш, си е твой проблем. За покръстването също се знае, че е извършено с царски указ - по друг начин просто е било невъзможно да стане тогава масово, така че нищо ново не казваш.

7

Мвр

преди 3 години

НА РОСКАТА МАЛКО ХОРА МОГАТ ДА МУ СТЪПЯТ И НА АКЪЛ И НА ОРДЕНИ!НОСИТЕЛ НА КРЪСТТА ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ОТБРАНАТА!Чест и почитания на голям офицер!

6

Обективно

преди 3 години

Най-смислено предаване в ефира!Продължавай така, особено за Северна Македония!

5

Анонимен

преди 3 години

Оскар за книга...доообре!

4

Анонимен

преди 3 години

Грозен си Росене.

3

Отровна гад

преди 3 години

Българските издателства не плащат на авторите за книгите им.Българските издателства карат българските автори да си плащат ако искат да им издават книгите.За това талантливите български писатели ги издават в чужбина, а не в България!

2

Анонимен

преди 3 години

Абе защо не махнете Риномет от екрана,бе. Тоя слабо-умник...

1

Анонимен

преди 3 години

Грозника Росен.