33

Некомпетентен

преди 3 години

До Анонимен 13 Великобритания не е държава а "съюз" 4 държави.

32

Некомпетентен

преди 3 години

До Христо Христов стискай палци на краката си. Ще го усетиш.

31

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"дай примери."Еърбъс, ГолдманСакс, Авива, Филипс, Дайсън, Форд, БритишСтийл, Барклис, КредитСуис, ЕйчЕсБиСи, МорганЧейс, Мъниграм, ЛендРоувър, ЮБиЕс, Тойота, Сони и пр.Други въпроси?

30

Анонимен

преди 3 години

Обяснявам Ви за последно.UK излезна от ЕС , защото ЕС спира кешови разплащания. Скоро. Мръсните пари не може за кратко да бъдат изпрани и затова Англия става могъща офшорна зона. Забравих най-важното. В ЕС скоро ще забранят и блокират офшорните банки. Само Англия ще може да пере.Кралицата ще стане още по-богата. Англия ще стане финансов гигант и център.

29

Анонимен

преди 3 години

Това директно означава, че Великобритания не признава ЕС за правен международен субект!???Както прави и САЩ - договаря се страна по страна. Например ние защо имаме визов режим със САЩ? А уж за ЕС няма?Време е ЕС да стане единна държава с армия, полиция и т.н. и ще видят тогава кон боп яде ли.Иначе какъв е смисълът от ЕС?

28

Анонимен

преди 3 години

Жалко за Германия, че трябва да мъкне на гърба си целия ЕС, заедно с русофилска българия, вместо да застане начело на света редом с Великобритания и САЩ.

27

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Великобритания са най великите държави и винаги ще бъде така.

26

Анонимен

преди 3 години

Като не успяха да стъпят на врата на европейците,сега ще се опитват да ги спъват.е те това е британска непримиримост.

25

Анонимен

преди 3 години

сега ЕС са врегове на британцитено по-скоро Британия ще се разпадне, не ЕС.

24

IT

преди 3 години

до 25Ти за международно право чувал ли си бе толуп?

23

Анонимен

преди 3 години

Не само че има право да не му дава правата. Има право да закрие всяко едно посолство, което си поиска и да изгони всички чужди граждани, които са на територията на Великобритания. Великобритания не е обвързана с ЕС вече, така че всичко което ЕС прави, трябва да се съобразява. И обратното.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен16Що да бърка Великобритания, като не му давала правата?Ти ако се скараш със съседа си, ще му дадеш ли ключ за у вас?Великобритания в случая е права. Тя няма нищо общо с ЕС вече. И може да си решава - на кой да сложи визи, кой да пуска свободно на теририята си, на кой да сложи мито на стоките и на кой не. ЕС ще се разпадне до 5-6 години. Не за друго, не можем да се пазим. А и то вече няма от какво. Врагът не е пред портата, той е в къщата. Говоря за емигрантите, които Меркел пусна.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен21С грешка си, не са номера на англичаните а на тия от Брюксел. Великобритания излезе от ЕС а тия в Брюксел все още си мислят че могат да казват на Великобритания какво да прави, как, кога, защо и с кого. Нормално е да няма тоя жоао-моао там къв беше, да няма дипломатически статут, защото се намира на чужда територия.Все едно с брат ти се карате, слагате ограда през средата на двора и той пак идва като прескача оградата и ти казва какво да правиш. Да ама не.

20

хаха

преди 3 години

Както е тръгнало , скоро ще има бетонна ограда и два реда бодлива тел на границата между Европа и Кралството .... и ще си общуват само с димни сигнали .

19

Анонимен

преди 3 години

И в ЕС и извън ЕС номерата на мухливите англичани нямат край. Питах се колко време ще мине докато започнат отново с претенциите си,изнудванията си и прочие селски номера. Еми не мина и месец дори.И за какъв *** тогава водиха с години преговори и подписаха сделка?Ми тези островни субекти заприличват на Северна Македония-каквито ипреговори да водиш, каквито и споразумения да подпишат, те няма да ги спазват.

18

1

преди 3 години

Добре, че са в карантина. Иначе не разбират какво им се случва с икономиката. Острова скоро няма да го бъде. Ще реват за ЕС.

17

Анонимен

преди 3 години

Щели да обсъдят външните министри.... Политически евнуси, могат да се събират само на лаф. ЕС е едно политическо джудже, при което всички европейски граждани хрантутят едни бюрократи и книжни плъхове!

16

Показно

преди 3 години

Нека сега Русия гледа и се учи как трябва да се общува със ЕС!А не всеки път да прави компромиси.

15

Анонимен

преди 3 години

То и ЕС може да гледа на Кралство Англия като съставно. Така Шотландия може даже да е на по-добра позиция!

14

Анонимен

преди 3 години

До 13. Може би имаш в предвид Брюксел. И така това е официалната столица на ЕС. ТАКА ЧЕ Великобритания бърка, че нему дава правата и ще се ивини след време.А за България , който дава парите той ще управлява, а това е ЕС, НАТО