До мисиркииииииДа не говорим,че рецептата започва със СВИНСКО БОН ФИЛЕ,а разликата от врат и бон филе е огромна
"разполовете свинското филе по дължина така, че да наподобява крилете на пеперуда"Какво пушите вие бе, приятели? Имате ли представа как изглеждат крилете на пеперуда? И как изглежда филе?
Свински врат от бонфиле? Да не говорим, че на снимката не е нито едното, нито другото. А рецептата още на пръв поглед за нищо не става. Това си говори за нивото на българските "шефове".
Бива ли такива глупости да публикувате. Няма такова нещи като глазиран свински врат. Американците го ядат това за Коледа, като глазират шунка и това става като се кипва кафява захар с портокалов сок и след това се залива. Не съм го ял и нямам и намерение като само си го представя. Не се правете на интересни ами си изпечете целия врат само със сол, пипер и скилидки чесън наблъскани в месото. Най хубаво става!
Много *** се навъдиха последните години и много свинщини правят! Чувам че из София в района на жълтите павета вече било пълно със ***.Трябва по скоро да откриваме ловния сезон и да се справим с тая напаст.
Александър Попов - "авторът" е крайно некомпентентен кулинар ! Да не беше копирал статията по-добре.
нещо не е такаедва ли ще се получи, като на снимкаташеф Васил едва ли си го е представял така, както и едва ли ги готви така в ресторанта:)
Альооооооо негде свински врат , негде бон филе ??? Сбъркани махленски черпаци , провъзгласили се за " шеф " ХА , ХА , ХА ..... Марш да белите лук и картофи !!!!
Глазиран свински врат????Рецептата е за свинско руло от БОН ФИЛЕ. Някой редактирали изобщо статиите?
Рецептата Dnes: Глазиран свински врат