143

сексоложката

преди 3 години

Тая сексоложка, милата, едвам си сдържаше простотията селташка. Искаше ѝ се нещо друго да каже вместо сланинка.Ванката сеирджийски завърша репортажа: Ще има ли последствия за преподавателката - предстои да видим.

142

евтини сензации

преди 3 години

Въпроси, които засягат пряко преподаватели и студенти, са вътрешноуниверситетски и се решават съгласно правилниците на учебното заведение. А какви сензации очаквате от журналистите, на които са им свили сърмите? Властимащите нервно пушат встрани - няма кой да им обърне внимание.

141

Д-р Исня

преди 3 години

Многоо подвеждащо видео. Тъкмо си викам "Е сега ще направи дълбоко гърло" и клипът свърши.

140

.....

преди 3 години

Нямам думи...

139

Нека да не спим!

преди 3 години

Нека ѝ е хубаво бе, хора!!!!

138

Анонимен

преди 3 години

Мен пък в един кабинет на проф. от СУ са ме ч****и с поглед.

137

Анонимен

преди 3 години

Това е гнусно.

136

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Аз съм завършил въпросния университет. Възмутен съм от нетърпимоста към хетеросексуалните преподаватели.

135

Ваня

преди 3 години

Преподавателката води лекции по биохимия на дъщеря ми и тя казваше, че е много всеотдаен преподавател и изключителен професионалист.Същото казват и студентите, на които води онлайн обучение.А защо студентите не се оплачат от преподавателите, които не провеждат никакво обучение в момента?Все сензация се търси.

134

Анонимен

преди 3 години

Едно, трии! Едно, трии! Едно, трии.....

133

Анонимен

преди 3 години

Ами инъелигентните хора не правят сеир, а се възмущават от ***лъка на госпожата.

132

Симо

преди 3 години

Интелигентният човек не би правил сеир от някакъв гаф.Все пак жената е вкъщи ,не е в аулата,защо се преекспонира нещо,което е видима грешка?Толкова ли станахме опростачени,че реагираме така?И законно ли е да се разпространява това видео,което уронва престижа на преподавателката?Спорно е дали пък мъжът от видеото не е със засегнати права също.

131

Тетката

преди 3 години

Яко се е разпищолила.

130

Зико

преди 3 години

Клюкари, Емил Димитров, в песента "Ако си дал", пита дали е трябвало изобщо да се раждате. Какво добро направихте с тази "статия"? И какво лошо? Кое е повече? Доволни ли сте, като си виждате лицето в огледалото?

129

pbdan

преди 3 години

Според мен това става в жилището на преподавателката, а мъжът е нейният приятел/съпруг. Тя или по невнимание е включила камерата или някой специалист я е включил с подходяща програма по хакерски. Ако не гледате нищо не се разбира. Аз затова си имам хардуер за спирането на камерата - черно електротехническо тиксо.

128

КАНДИДАТСТУДЕНТ

преди 3 години

Записвам се при ТАЯ

127

До 116

преди 3 години

Аз ще ти го обясня - сексуални практики, докато работи, и то С ХОРА отсреща, са някак си недопустими - освен ако работата й не е на порно актриса, а доколкото разбирам, не е. Следващият път гаджето й може да вземе да я оправи, докато чете лекция, и за вас това ще е нормално сигурно?! А като свърши карантината, направо в аулата пред студентите да демонстрира с*кс на живо?

126

Тия

преди 3 години

Са пълно кукуригу

125

Анонимен

преди 3 години

Каква любов, каква неудовлетвореност ви гони? Като сте на работа, едва ли ще тръгнете да правите секс пред колегите си, нали? Така е и с работата от къщи. За всяко нещо си има време и място. Учудена съм от болшинството коментари.

124

Анонимен

преди 3 години

Редно е човек да се съобразява ,защото такива жестове дразнят много сексуално неудовлетворените хора.При това това е много интуитивен дразнител и лесно предизвиква завист и омраза, просто защото всеки иска любов и при липсата завистта към тези които изглежда я имат е голяма.Така дразни всички хора които усещат липсата на любов в сърцата си.А естествено не всички студенти усещат любовта в сърцата си винаги се намира изключение.